(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Cron-Tek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019
Cron-Tek Oy
Cron-Tek Oy on lastuaviin metallintyöstökoneisiin keskittynyt teknisen kaupan maahantuonti- ja myyntiyritys. Laadukas ja monipuolinen tuotevalikoimamme koostuu tunnettujen brändien laitteista sekä niihin liittyvistä varusteista ja palveluista. Myynti- ja huoltopalvelujamme on nykyisin sijoitettuna Helsingin pääkonttorin lisäksi Tampereen, Jyväskylän ja Itä-Savon alueelle. Lisätietoja löydät: www.crontek.fi.
Toimenkuva
Luotettavan taloushallinnon osaajamme siirtyessä ansaitulle eläkkeelle Cron-Tek Oy etsii Sinua

TALOUSPÄÄLLIKKÖ,

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Malmille. Sinun toimenkuvanasi on huolehtia yrityksen taloushallinnon kokonaisuudesta ja siihen liittyvistä käytännön toimista. Tehtävässä sinua tukee myyntiassistenttimme sekä toki koko muu yrityksemme pieni mutta tehokas porukka. Tehtävät ovat monipuoliset ja avainvastuinasi ovat kirjanpito ja tilinpäätökset, reskontra, maksuliikenne, rahoitusasiat, vakuutukset ja raportointi sekä lisäksi erilaiset henkilöstö- ja hallinnolliset asiat. Palkanlaskenta on mahdollista sisällyttää tai ulkoistaa taustasi ja toiveittesi mukaisesti.
Odotamme sinulta
Hakijalta odotamme kirjanpito ja alv-lainsäädännön tuntemusta, tilinpäätöstaitoa ja kokemusta taloushallinnon hoitamisesta monipuolisella otteella. Lisäksi odotamme MS-Office – sovellusten hallintaa ja käytössämme olevan Visma L7 -ohjelmiston tuntemus on suuri etu. Tarvitset työssäsi myös englannin kieltä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vastuullisuutta, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta sekä joustavaa yhteistyökykyä koko yrityksen henkilöstön kanssa. Tarjoamme sinulle vakituisen työn, jossa pystyt näkemään oman työsi tärkeän merkityksen osana toimintaamme. Meillä aidosti arvostamme työpanostasi. Tervetuloa porukkaamme mukaan!
Muut tiedot
Toivottavasti kiinnostuit! Voit hakea paikkaa osoitteessa www.vmp.fi jättämällä kirjautumisesi jälkeen liitteiksi CV:n ja hakemuskirjeen palkkatoiveesi kera. Ole nopea sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta viimeistään odotamme kuulevamme sinusta 23.1.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Inka Yliluoma p. 050 443 3653 tai inka.yliluoma@vmp.fi. Kuulumisiin!
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Inka Yliluoma, inka.yliluoma@vmp.fi, 050 4433653
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.01.2019 mennessä.