(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Suomen Psykologiliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Kiinnostaisiko sinua työskennellä järjestökentällä talous- ja HR-asioiden monipuolisissa tehtävissä ja roolissasi vaikuttaa aktiivisesti toiminnan kehittämiseen?

Suomen Psykologiliitto hakee nyt TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Talouspäällikkö työskentelee liiton puheenjohtajan alaisena liiton toimistossa Helsingissä. Työyhteisöön kuuluu 12 työntekijää. Tarjoamme sinulle mukavan työilmapiirin sekä laaja-alaisen ja monipuolisen työnkuvan. Työssä on mahdollisuus kehittää toimintaa aktiivisesti ja kehittyä itse työn mukana. Psykologiliitossa on viihtyisät työtilat ja hyvät henkilöstöedut, ja toiminta on joustavaa. Työnantajana Psykologiliitto on vakavarainen yhdistys.

Talouspäällikön pääasialliset tehtävät ovat liiton toiminnan budjetointi ja talousseuranta sekä raportointi liiton hallitukselle, varainhoito, maksuliikenteestä ja maksuvalmiudesta vastaaminen sekä palkanlaskennan ja työaikakirjanpidon hoitaminen. Talouspäällikön monipuoliseen vastuualueeseen kuuluu myös taloushallinnon ja jäsenrekisterijärjestelmien kehittäminen sekä henkilöstöhallinnon ja henkilöstön hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen liittyviä tehtäviä.

Valittavalta talouspäälliköltä edellytetään

  • kykyä tarttua toimeen ja hoitaa joustavasti erilaisia työtehtäviä sekä operatiivisella että strategisella tasolla

  • vankkaa kokemusta vastaavista taloushallinnon ja henkilöstöpuolen tehtävistä

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM tai vastaava)

  • luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta

  • palveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja

  • kokemus yhdistyksen taloushallinnosta sekä ammattijärjestötyön tuntemus ovat eduksi

  • englannin ja ruotsin kielitaito on eduksi

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 6.12. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Maarit Watkins p. 0440 622 748 tai maarit.watkins@barona.fi.