(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Pirkanmaan Voimia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Etsimme nyt Pirkanmaan Voimia Oy:lle

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi on vastata aloittavan yhtiön taloushallinnosta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Aluksi organisoit taloustoiminnot liiketoimintalähtöisesti, laitat perusprosessit kuntoon ja arvioit päivittäispalveluiden hankintatarpeen. Johdon raportointi ja sen jatkuva kehittäminen ovat myös tärkeässä roolissa työssäsi kuten myös investoinnit ja rahoitus. Olet johtoryhmän jäsen ja toimit suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa sekä johdat muutaman henkilön taloustiimiä.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja monipuolista kokemusta sekä selkeitä näyttöjä aikaisemmista onnistumisista vastaavissa talousjohdon tehtävissä. Kokemus yhtiömuotoisesta toiminnasta on välttämätöntä ja julkisen toimintaympäristön tuntemuksesta on etua. Hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja henkilöstöjohtamistaidot ovat perusta tehtävässä menestymiselle.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel Group, Ella Raskila, p. 050 595 9350 tai Ari Juvonen p. 03 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 18.11. 2018 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.