(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Hepacon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haemme toimipisteeseemme Helsingin Malmille vakituiseen työsuhteeseen

Talouspäällikköä.

Vastaamaan itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti yhtiömme taloushallinnosta. Työtehtäviin kuuluu projektihallinta ja -laskutus, palkanlaskennan ja ulkoisen kirjanpidon valmistelu yhteistyössä tilitoimiston kanssa sekä budjetointi, budjettiseuranta ja maksuliikenne sekä näiden raportointi. Varsinaisen kirjanpidon ja palkanlaskennan hoitaa tilitoimisto. Lisäksi tehtäviin kuuluu erilaisia henkilöstöhallinnon tehtäviä, kuten työsopimusten koordinointi, yhteistyö työterveystoimijan kanssa, henkilöstöetuuksien hallinta sekä muut hallinnolliset henkilöstöasiat. Toimit yhteyshenkilönä myös muihin sidosryhmiin, kuten tilintarkastajaan, vakuutusyhtiöihin ja pankkeihin sekä toimialueesi viranomaisiin. Esimiehenäsi toimii yhtiön toimitusjohtaja.

Odotamme sinulta sopivaa talouspuolen koulutusta, kokemusta taloushallinnon töistä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa taloushallintaohjelmistojen hallintaa. Asenteeltasi olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva, joustava sekä yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Sinulla on huolellinen, joustava ja tunnollinen työskentelyote. HR-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja ammattitaitoiset, kannustavat kollegat innostavassa työyhteisössä. Henkilökuntamme viihtyvyys ja tyytyväisyys ovat meille tärkeitä, työsuhde-edut ovat kattavat.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 22.10.2018 mennessä info@hepacon.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten olethan nopea, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.