(Poistunut julkaisusta)

TALOUSPÄÄLLIKKÖ
Auto-Suni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018
Auto-Suni Oy on paikallinen yli 113 vuotias perheyritys ja johtava autoliike alueellaan. Auto-Sunin toimipisteet sijaitsevat Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa ja Kouvolassa. Auto-Suni edustaa autoalan viittä huippumerkkiä. Vuonna 2017 Auto-Suni Oy:n liikevaihto oli noin 76 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti 113 autoalan ammattilaista. Auto-Suni kuuluu vuonna 1905 perustettuun Suni-konserniin. Arvomme ovat rehellisyys, ennakkoluulottomuus ja yrittäjyys.

Haemme nyt Auto-Sunin taloushallinnon avainpaikalle

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

nykyisen talouspäällikön jäädessä eläkkeelle.

Talouspäällikön toimenkuva on monipuolinen ja vastuullinen. Vastaat kokonaisvaltaisesti taloushallinnon prosesseista; kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä verotukseen. Tuotat johdolle oleellista numerotietoa liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Toimit esimiehenä taloushallinnon tiimissä ja työskentelet Lappeenrannan toimipisteessämme.

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, niin sisäisen kuin ulkoisen laskennan osalta. Autoalan tunteminen on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Vaikka numerot ovat vahvuuksiasi, olet ulospäin suuntautunut ja yhteistyökykyinen. Et hetkahda, vaikka joudut joskus ratkomaan ongelmia oman vastuualueesi ulkopuoleltakin. Hyvä paineensietokykysi auttaa sinua priorisoimaan tiukoissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle työn kasvavassa ja kannattavassa perheyrityksessä. Dynaaminen yrityskulttuuri tarjoaa hyvät puitteet toiminnan kehittämiseen. Perhemäisessä yhteisössä kuulut joukkoon – ja pääset vaikuttamaan kokonaisuuteen. Palkkaus ja muut edut ovat kilpailukykyisiä. Kannustavassa työyhteisössä töitä tehdään tosissaan – pilke silmäkulmassa.

Olisitko sopiva henkilö tiimiimme?

Lisätietoja tehtävästä antaa Suni-konsernin talousjohtaja Suvi Viljanen puh. 040 840 2684, suvi.viljanen@auto-suni.fi.

Rekrytointiprosessia hoitaa Go On Yhtiöt. Jätä siis hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään 21.10.2018 mennessä. Go On yhteyshenkilönä Johanna Ahtiainen puh. 040 5858527.