(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Mänttä-Vilppula | TAIDEKAUPUNKI

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

 

Haemme vastuullista, luovaa ja aikaansaavaa

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Taidekaupunkimme taloushallinnosta toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

Johdat Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan kaupunkikonsernin talouspalveluita kustannustehokkaalla, suunnitelmallisella, huolellisella ja ihmisläheisellä otteella. Tukenasi toimii eri palvelualueiden ammattilaisista koostuva johtoryhmä ja talousalan kokeneista osaajista koostuva tiimi.

Kestävä pitkän aikavälin taloussuunnittelu, talousseurannan järjestelmällinen hallinta sekä kaupunkikonserniorganisaation talousosaamisen kehittäminen ovat osaamisesi kulmakiviä. Lisäksi ymmärrät asiakaslähtöisyyden, sisäisen asiakkaan ja muut sidosryhmät koko toimintasi perustana. Ymmärrät ja omaat näkemyksen strategisesta talousjohtamisesta, mutta myös päivittäiset rutiinit ja raportit ovat lähellä sydäntäsi.

Edellytämme virkaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi sinulla on vähintään yhden vuoden soveltuva johtamis- tai esimieskokemus ja kyky vastata kustannustehokkaasti kaupunkikonsernin taloushallinnasta. Sinulla tulee olla kokemusta talousarvio- ja tilinpäätösprosesseista sekä vahvat ja käytännössä osoitetut taloussuunnittelun ja raportoinnin taidot.

Toivomme lisäksi, että henkilökohtainen tilinpäätöksesi sisältää ainakin seuraavat osaamistilit

  • luova strateginen ajattelu
  • kokemus kirjanpidon tehtävistä
  • perehtyneisyys kunnalliseen talouteen, verojärjestelmään, kunnalliseen rahoitusjärjestelmään sekä valtionosuusjärjestelmään.
  • perehtyneisyys julkisiin hankintoihin
  • vahva ja käytännössä osoitettu esimiesosaaminen
  • hyvät it-taidot ja taloushallinnon tietojärjestelmien laaja osaaminen

Edellä mainittujen lisäksi arvostamme asiantuntijuuttasi ja tietämystäsi kaikessa tekemisessämme. Meillä osaamisesi kehittyy ja pääsee esille. Idearikkaus, luovuus ja vastuullisuus eivät ole vain sinun hyveitäsi - meillä ne kumpuavat aina kaupungin strategiasta asti.

Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä tulevan esimiehesi kaupunginjohtaja Markus Auvisen, markus.auvinen@taidekaupunki.fi, p. 044 300 1811 puoleen hakuaikana arkisin klo 15-16. Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti ja palkkaus kaupungin palkkausjärjestelmän mukaisesti. Voit esittää palkkatoiveesi.

Virka on toistaiseksi voimassa ja virkasuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hyväksyttävän terveystodistuksen esität ennen viran vastaanottamista ja kelpoisuuden osoittavat todistukset katsomme työhaastatteluiden yhteydessä.

Tartu haasteeseen! Syksy on loistava aika ja Taidekaupunki loistava paikka uusille onnistumisille. Liity siis iloiseen ja osaavaan joukkoomme ja täytä hakemus torstaihin 18.10.2018 klo 16 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tavataan Taidekaupungissa työhaastattelun merkeissä!