(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Helsingin kaupungin taloushallintopalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Edeltäjän siirtyessä vuoden lopussa eläkkeelle haemme Helsingin kaupungin taloushallintopalveluun talouspäällikköä.

Talouspäällikkömme on monessa mukana. Yhdessä Suomen suurimmista taloushallinnon palvelukeskuksista ja johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan liikelaitoksen toimintaan ja strategisisiin suuntaviivoihin. Vastaat liikelaitoksen talouden suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista. Laatimasi analyysit ja johtopäätökset luovat pohjan johdon päätöksenteolle. Talpassa on käynnissä mielenkiintoisia hankkeita mm. ohjelmistorobotiikassa ja SAPS4:n käyttöönotossa, jotka tuovat oman mausteensa talouden ja toiminnan suunnitteluun.

Toisaalta sinun on osattava debetit ja kreditit eli saat ahertaa esimerkiksi tilinpäätöksen ja tulosbudjettien äärellä. Talpan talouden palvelut kuten kirjanpito tuotetaan saman katon alla Taloushallinto-osastolla, jonka kanssa yhteistyö on tiivistä. Myös naapurihuoneissa istuvat toimitusjohtaja, controller ja henkilöstöpäällikkö ovat sinulle tärkeitä työpareja.

Numeroiden lisäksi uusi talouspäällikkömme hallitsee erilaiset vuorovaikutustilanteet, joita tulee eteen niin liikelaitoksen johdon, henkilöstön, kaupungin muiden organisaatioiden kuin palveluntuottajien kanssa.

Talpa on kiinnostava näköalapaikka pääkaupungin talouteen ja järjestelmiin. Viihtyisät toimitilat ja mukavat kollegat sijaitsevat Sörnäisissä.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta vastaavista, vaativista talouden tehtävistä. Tehtäväkohtainen palkka on 4235,06 euroa/kk ja mahdolliset työkokemuslisät (enint. 8 %). Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Pirjo Kivi, sähköpostilla pirjo.kivi@hel.fi sekä puhelimitse (09) 310 25106, 050 538 4651 seuraavasti: torstaina 13.9. kello 12–14.30 ja keskiviikkona 19.9. kello 12–16.

Hakemukset tulee jättää ma 24.9.2018 kello 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.helsinkirekry.fi/Avoimet työpaikat. Työavain 44-14-18 ohjaa suoraan hakemukseen.