(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Hyvinkään kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Hyvinkään kaupunki hakee tekniikan ja ympäristön toimialalle vakituiseen työsuhteeseen

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Asuuko sinussa monipuolinen kunnan talouden ja hallinnon ammattilainen? Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä hyvähenkiseen työyhteisöön näyttämään kykysi Hyvinkään kaupungin talouspäällikkönä.

Talouspäällikkö vastaa toimialan hallinnon ja talouden toimivuudesta, tehokkuudesta ja säännöstenmukaisesta toiminnasta sekä päätöksenteon valmistelu- ja toimeenpanotehtävistä. Tekniikan ja ympäristön talouspäällikkö toimii pöytäkirjanpitäjänä teknisessä lautakunnassa, ympäristölautakunnassa ja Hyvinkään Vesi -liikelaitoksen johtokunnassa. Talouspäällikkö on toimialan hallintoyksikön esimies sekä valmistelee ja koordinoi toimialan henkilöstöasioita toimialan HR -yhdyshenkilön ominaisuudessa.

Talouspäällikkö ohjeistaa, seuraa ja ohjaa toimialan taloussuunnittelua sekä talouden ja toiminnan toteutumisen raportointia. Tehtäviin kuuluu talousasioiden valmistelu yhdessä palvelualueiden kanssa sekä talouteen liittyvien toimintojen ohjaus, raportointi ja analysointi. Talouspäällikkö osallistuu toimialan hankintojen koordinointiin ja koko kaupungin selvitys- ja hankeprojekteihin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta talouden tehtävistä. Arvostamme tavoitteellista ja aloitteellista työskentelyä sekä kokemusta esimiestyöstä, positiivista asennetta ja esiintymistaitoa, hyviä ennakointi- ja organisointitaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja yhteistyöhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän kaupungin talouden parissa Hyvinkään modernissa kaupungintalossa Wanhalla Villatehtaalla.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 7.10.2018 mennessä. Liitä mukaan palkkatoiveesi.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa toimialajohtaja Marko Hytönen p. 040 8291 625 ja talousjohtaja Markus Peevo p. 040 155 4228.