(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Tuusulan kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

 

Haemme uudistuvaan organisaatioomme vakituiseen työsuhteeseen

Talouspäällikköä

Keskeisenä tehtävänäsi on varmistaa, että kuntamme talouden ohjaus ja talouspalvelut toimivat luotettavasti, tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Vastaat kunnan taloustoimintojen ja -prosessien kehittämisestä sekä kehität yhteistyötä taloushallinnon ulkoistuskumppanimme kanssa. Toimit talouspalvelutiimin esimiehenä.

Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, itsenäinen ja vastuuntuntoinen. Hahmotat kokonaisuuksia sekä pidät tarkkuutta ja analyyttisyyttä vaativista työtehtävistä. Sinulla on vuorovaikutteinen ja kehittämishakuinen johtamisote.  Projektityö on sinulle tuttua, etkä pelkää ottaa vastuuta kehittämisprojekteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää näkemystä kunnan talouden ja toimintojen kehittämisestä. 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi kauppatieteiden maisteri tai tradenomi) sekä useamman vuoden työkokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme vankkaa taloushallinnon osaamista sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä sekä talousprosessien kehittämisestä.  

Tarjoamme osaavalle talousalan ammattilaiselle mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta ja luomaan prosesseja kehittyvässä kuntaorganisaatiossamme. Käytössämme ovat modernit taloushallinnon ohjelmistot ja työkalut. Meillä on tukenasi osaavat ja motivoituneet työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa 17.8. klo 9 - 11 ja 20. 8. klo 10 - 12 talousjohtaja Markku Vehmas, p. 040 314 3060, sähköposti markku.vehmas@tuusula.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.8.2018 sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.