(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
MRB-Holding Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018
Marakon Groupin muodostavat Marakon Oy (www.marakon.fi), MRK-Rent Oy (www.mrkrent.fi) sekä RamBooms Oy (www.rambooms.com). Olemme osa MRB-Holding konsernia ja palvelemme kaivos- ja maanrakennusteollisuuden asiakkaita. Toimintamme alkoi vuonna 1981 ja käsittää laitteiden valmistuksen, myynnin, vuokrauksen, huollon sekä maahantuonnin. Olemme kansainvälinen yritys ja toimintamme on vahvassa kasvussa.

Haemme konsernin emoyhtiölle MRB-Holding Oy:lle suorarekrytointina TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Lahteen.

Hakemamme henkilö vastaa koko konsernin taloushallinnosta ja toimii johtoryhmän jäsenenä. Työtehtäviin kuuluvat talouden raportoinnit, budjetointi, talouden seuranta, eri asiakkaiden ja tuotteiden kannattavuuslaskenta sekä kirjanpito.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä halua taloushallinnon toimintojen kehittämiseen. Toivomme hakijalta osaamista toiminnanohjausjärjestelmistä sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, toivomme kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä mielellään antavat Go On Lahden toimistolta HR- ja rekrytointiasiantuntijat Jelena Alkunen, p. 044 768 0860, jelena.alkunen@go-on.fi ja Salla Pohjonen, p. 044 312 2630, salla.pohjonen@go-on.fi.