(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Klinkmann Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Haemme pääkaupunkiseudun toimipisteeseen vahvaa taloushallinnon tekijää:

Talouspäällikkö

Talouspäällikkö  hoitaa kirjanpitoa ja vastaa konsernin taloushallinnosta ja ulkoistuspalveluista sekä toimii funktion vetäjänä ja tiimin esimiehenä.

Tehtäviin kuluu mm.

  • ulkoinen laskentatoimi ml. tilinpäätökset ja konsernitilinpäätös
  • sisäinen laskentatoimi ml. raportointi ja taloudelliset ohjeistukset
  • budjetit ja ennusteet
  • johdon päätöksenteon tukeminen
  • taloustoimintojen ja -prosessien kehittäminen

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus (KTM/tradenomi) sekä useamman vuoden työkokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta ja kokonaisymmärrystä yrityksen toiminnasta sekä näkemystä talouden ja toimintojen kehittämisestä. Projektityö on sinulle tuttua, etkä pelkää ottaa vastuuta IT-hankkeissa.

Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, itsenäinen ja vastuuntuntoinen. Hahmotat kokonaisuuksia sekä pidät tarkkuutta ja analyyttisyyttä vaativista työtehtävistä. Olet vuorovaikutustaitoinen ja yhteistyökykyinen.  Työn hoitaminen edellyttää hyvää it-osaamista, erityisesti Excelin vahvaa osaamista, sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Toiminnanohjausjärjestelmänä on SAP.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen vastuualueen sekä näköalapaikan kansainvälisessä yrityksessä.

Lähetä kuvallinen hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV 5.8.2018 mennessä osoitteeseen hr@klinkmann.fi viitteellä ”Talouspäällikkö Oma Nimi”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Otamme yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, joten jätäthän cv:si ja yhteystietosi liitteenä, mikäli käytät vain Linkedin lähetystä.