(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Scanoffice Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Tehtäväsi on pyörittää Yhtiöryhmän talousrutiineja Hallintoyksikön päällikkönä. Hoidat assitenttisi kanssa yhteydet ja ilmoitukset viranomaisten ja verottajan suuntaan sekä kylmäaineisiin liittyvät raportoinnit EU:lle. Valvot kirjanpitoaineiston toimittamisen tilitoimistolle, vastaat palkkahallinnosta (palkanlaskenta ja siihen liittyvät ilmoitukset) ja lasket myyjien ja muun henkilökukunnan bonukset.  Avaat johdolle tarvittaessa eri tilien takana olevat luvut. Toimit myös myyntiassistenttien (3 henk.) esimiehenä.

Valmistelet tilinpäätökset yhdessä tilitoimiston kanssa, valvot Ruotsin tytäryhtiön taloushallinnon toimivuutta, toimit luotonvalvojana (teet luottopäätökset), seuraat ja tarkistat jälleenmyyjiemme markkinointitukilaskut sekä vuosihyvitteiden kertymää. Toimit myös työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin osalta Yhtiön pääyhteyshenkilönä.

Menestyt tehtävässä kun sinulla on hyvää taloushallinnon osaamista. Yhtiö ottaa käyttöön uuden tietojärjestelmän ja Talouspäällikkö on mukana tässä käyttöönottoprojektissa – siksi erilaisten ohjelmistojen käyttökokemuksesta on merkittävä hyöty. Tehtävässä voit itsenäisesti kehittää vakavaraisen yhtiöryhmän taloushallintoa toivomaasi suuntaan.

Persoonatasolla sinussa korostuu tarkkuus, aktiivisuus, itsenäisyys sekä oma-aloitteisuus ja osaat toimia eri sidosryhmien kanssa. Toimintatavoiltasi olet hands-on -tyyppi, ja osaat, haluat ja jaksat pyörittää taloushallinnon rutiineja.

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Kari Serjamaa, puh. 040-750 0206 tai Kari Paananen 040-547 4544. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 23.7.2018 mennessä InHunt Group Oy:n internetsivuilla, www.inhunt.fi, olevan hakulomakkeen kautta.