(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Fellow Finance Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Haemme Talouspäällikköä Helsingin toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit tiimissämme taloushallinnon asiantuntijana ja tehtäviisi kuuluu muun muassa:
- Fellow Finance -konsernin kirjanpito
- Osavuosi- ja tilinpäätöslaskelmien laatiminen konserni- ja yhtiötasolla
- Sisäinen ja ulkoinen kuukausi- ja vuosiraportointi
- Muut taloushallinnon asiantuntija- ja raportointitehtävät sisäisen ja ulkoisen laskennan alueilla

Raportointikielinä käytämme pääasiassa suomea, mutta englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen monikulttuurisessa työyhteisössämme on tärkeää.

Odotamme sinulta soveltuvaa kaupallista/taloushallinnon koulutusta ja aikaisempaa käytännön työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on erinomaiset tietotekniset taidot. Tilinpäätöstaito, konsernilaskennan ja kirjanpidon osaaminen ovat tehtävässä välttämättömiä. Sinulta löytyy järjestelmällinen ja itsenäinen työskentelyote sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Toimit tehokkaasti myös paineen alla ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän tehtäväkokonaisuuden sekä kilpailukykyiset edut Pohjoismaisen suurimman joukkorahoitusyhtiön palveluksessa. Meillä on mahtava työyhteisö ja viihtyisä työympäristö Helsingin ydinkeskustassa, jossa pääset kehittymään monipuolisissa työtehtävissä nopeasti kasvavan sekä kansainvälistyvän FinTech -yrityksemme mukana. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.


Oletko sinä uusi talouspäällikkömme? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi 30.6.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Hintikka, puh. 040 5855 009. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.