(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Anonyymi

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018
Asiakkaamme on asunto-, toimitila-, infrastruktuuri- ja korjausrakentamiseen erikoistunut valtakunnallinen rakennuskonserni, joka on tunnettu korkeasta laadusta. Konsernin yhtiörakenne on osoittanut kilpailukykynsä ja tarjoaa erinomaiset puitteet strategian jatkokehittämiselle. Konsernilla on hyvä tilauskanta, markkinanäkymä ja edelleen potentiaalia kehittää kustannusrakennettaan.
Näissä puitteissa on tarjolla mielenkiintoinen taloushallinnon tehtävä, jossa pääset kehittämään oman vastuualueesi prosesseja ja käytäntöjä.

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässäsi vastaat konsernin ja sen tytäryhtiöiden ulkoisen laskennan ohjaamisesta. Keskeinen tehtäväsi on tukea ja opastaa tytäryhtiöiden johtoa talouskysymyksissä. Ohjaat myös ulkoistettua kirjanpitopalvelua ja toimit sen yhteyshenkilönä. Huolehdit siitä, että johdolla on käytettävissä ajantasainen kirjanpito täsmäytyksineen ja laadukkaat ennusteet. Prosessien ja käytäntöjen johtamisen lisäksi keskityt kehittämiseen ja analysointiin sekä teet tiivistä yhteistyötä Group Controllerin ja Business Controllerin kanssa.

Kehitätte edelleen yhdessä laadukkaan raportointi- ja suunnittelujärjestelmän. Tässä tehtävässä pääsee oikeasti kehittämään. Raportoit tehtävässäsi CFO:lle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (KTM tai vast.) tai ammattikorkeakoulututkintoa. Sinulla on jo vähintään viiden (5) vuoden kokemus vastuullisista taloushallinnon tehtävistä rakennusalalla ja ulkoinen laskenta on vahvuusalueesi. Tunnet rakentamisen liiketoiminnan erityispiirteet (mm. veroasiat) talouden osalta.

Työnantajana tarjoamme reilut työehdot, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät vaikutusmahdollisuudet oman työsi sisältöön. Meille on tärkeää, että pääset kehittämään ammattitaitoasi ja tuomaan oman kädenjälkesi taloushallintoomme. Konserni on nopeasti kasvava valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa mahdollisuuden seurata rakennusalan kehitystä avainpaikalta.

Olet kenties hakemamme henkilö, jos suhtaudut intohimolla taloustehtävien ja -prosessien kehittämiseen. Etsimme joukkoomme aloitteellista ja analyyttista kollegaa, joka työskentelee sujuvasti tiimissä ja on sitoutunut kehittämään yhtiötä. Olet valmis tekemään asioita itse, ja pystyt myös paikkaamaan muiden talouden avainhenkilöiden vastuualueita. Pääset tekemään näin myös laaja-alaisempia tehtäviä.

Kiinnostuitko ja haluatko kuulla lisää?
Lähetä hakemuksesi ja CV:si perjantai 15.6.2018 mennessä https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat/talouspaallikko-24935 kautta. Lisätietoja tehtävästä ja luottamukselliset yhteydenotot: Pasi Honkalahti, Director StaffPoint Executive, pasi.honkalahti@staffpoint.fi, p. 0408447707.