(Poistunut julkaisusta)

TALOUSPÄÄLLIKKÖ
Tammer Diesel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Vastaat taloushallinnon operatiivisesta toiminnasta ja toimintojen kehittämisestä. Myös johdon raportointi, yleishallinnon tehtävät sekä yhteistyö johdon ja ulkoisten kumppaneiden kanssa ovat keskeisessä roolissa.

Tammer Diesel Oy:n johto ja taloushallinto on keskitetty Tampereelle, jonne etsimme talouspäällikköä.

Vastaat taloushallinnon operatiivisesta toiminnasta ja toimintojen kehittämisestä. Myös johdon raportointi, yleishallinnon tehtävät sekä yhteistyö johdon ja ulkoisten kumppaneiden kanssa ovat keskeisessä roolissa. Sinulta sujuu myös taloushallinnon rutiinitöiden tekeminen. Raportoit toimitusjohtajalle.

Talousosaamisesi on monipuolista, osaat kehittää toimintoja sekä soveltaa osaamistasi liiketoiminnan tarpeisiin. Henkilöstöhallinnon perusasioiden tuntemus katsotaan eduksi. Vastuualueesi on laaja ja pystyt hoitamaan niin isot kuin pienetkin asiat ammattitaidolla. Hyödynnät luontevasti tietotekniikan ja ulkoistuksen mahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultti Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524 sekä Tammer Diesel Oy:n toimitusjohtaja Tatu Miikkulainen, puh. 040 822 8250. Hae tehtävää 25.5.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com viitteellä FI-12667.