(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Kuhmon ev.lut. seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Kuhmon seurakunnassa on haettavana talouspäällikön virka. Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiemman opistoasteen kaupallinen tutkinto ja riittävä perehtyneisyys julkisyhteisön talouteen ja hallintoon.

Haemme itsenäistä, tarmokasta ja monipuolista osaajaa, jonka vastuulle kuuluvat talous- ja henkilöstöhallinto sekä kiinteistö- ja hautaustoimi.

Menestyksekkään viranhoidon edellytyksenä on hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot.

Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Viranhaltijan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Viran palkkaus määräytyy KirVESTES:n ylintä johtoa koskevan palkkausjärjestelmän J20 hinnoitteluryhmän mukaan, 3500-4000 euroa. Virka on otettava vastaan 1.11.2018 alkaen. Toivottavaa olisi, että valittu voisi aloittaa viransijaisena jo ennen viran vastaanottamista. Viranhakijoiden haastattelut järjestetään 4.6.2018.

Viran täytössä on kuuden kuukauden koeaika. Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 24.5.2018 klo 14.00 mennessä osoitteeseen Kuhmon seurakunta, Kirkkotie 6-8, 88900 KUHMO. Kirjekuoren päälle merkintä ”talouspäällikkö” tai sähköpostilla: kuhmo.seurakunta@evl.fi.

Kuhmon seurakuntaan voit tutustua osoitteessa www.kuhmonseurakunta.fi .

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Paavo Mäntymäki p. 044 738 4320 tai paavo.mantymaki@evl.fi.