(Poistunut julkaisusta)

TALOUSPÄÄLLIKKÖ
POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄ

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA

Pohjois-Lapin seurakuntayhtymässä on haettavana talouspäällikön virka. Talouspäälliköllä tulee olla vähintään kaupallisen alan AMK- tai muu vastaava virkaan soveltuva tutkinto ja riittävä perehtyneisyys julkisyhteisön talouteen sekä seurakuntahallinnon tuntemusta. Haemme vastuuntuntoista, tarmokasta ja monipuolista talous-, henkilöstö- ja kiinteistöhalllinnon osaajaa. Viranhaltijan valitsee yhteinen kirkkovaltuusto. Viranhaltija on yhteisen kirkkoneuvoston alainen. Seurakuntayhtymällä on tarvittaessa tarjota vuokra-asunto virkaan valittavalle.

Kirkon työmarkkinalaitos päättää palkan hinnoitteluryhmästä. Seurakuntayhtymän esitys on KirVESTES liitteen 8 mukaisen ylimmän johdon palkkausjärjestelmän kokeilun hinnoitteluryhmä J20.  

Virka täytetään 1.9.2018 alkaen. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Viranhaltijan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Pohjois-Lapin seurakuntayhtymän kirkkovaltuustolle osoitetut hakemukset liitteineen, joita emme palauta, toimitetaan torstaihin 22.3.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen: Pohjois-Lapin seurakuntayhtymä, väliaikainen yhteinen kirkkovaltuusto, Sairaalantie 5, 99800 Ivalo. Lisätietoja antaa vt. talouspäällikkö Katja Kiviniemi, katja.kiviniemi@evl.fi ,  p.050 5336825 ja kirkkoherra Tuomo Huusko, tuomo.huusko@evl.fi, p.0407338153.