(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Munuais- ja maksaliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haemme liiton keskustoimistoon Helsinkiin

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat liiton taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä. Olet toimistotiimin esimies, liiton johtoryhmän jäsen ja toiminnanjohtajan sijainen. Laajaan toimenkuvaasi kuuluvat mm. talousarvion ja tilinpäätöksen laadinta, sijoitustoimeksiantojen hoito, STEAn avustusanomuksista ja tilityksistä huolehtiminen yhdessä vastuuhenkilöiden kanssa sekä jäsenyhdistysten neuvonta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kokonaisuuksien hallintaa ja organisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyövalmiuksia sekä henkilöjohtamiskykyä. Järjestötoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän, osaavan ja hyvähenkisen työyhteisön sekä mielenkiintoisen näköalapaikan järjestömaailmassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22. 2. 2018 mennessä Personnelin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.