(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö Vantaalle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018
Toimenkuva
Etsimme asfaltoinnin ja maanrakennuksen alalla toimivalle asiakkaallemme talouspäällikköä Vantaalle. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kokopäivätyö, jossa työllistyt suoraan asiakkaallemme.

Talouspäällikkönä tulet työskentelemään keskisuuren yrityksen talousosaston esimiehenä operatiivisessa roolissa, joka on haastava, mutta myös palkitseva. Talousosaston toiminnasta ja raportoinnista vastaamisen lisäksi tulet osallistumaan taloushallinnon konkreettisiin työtehtäviin mm. tekemällä tilinpäätöksiä, maksamalla ostolaskuja sekä hallinnoimalla lainoja ja vakuuksia.
Odotamme sinulta
Työssä suoriutuaksesi sinulla tulisi olla usean vuoden kokemus taloushallinnon asiantuntijatehtävistä. Esimieskokemus katsotaan eduksi. Työn luonne edellyttää kovaa paineensietokykyä sekä kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Asiakkaamme arvostaa lisäksi sosiaalista ja ulospäinsuuntautunutta, avointa persoonaa. Etuna on myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta Visma-toiminnanohjausjärjestelmästä.
Muut tiedot
Tässä tarjolla haastava ja mielenkiintoinen rooli taloushallinnon osaajalle. Jos tunnistit itsesi, haethan paikkaa pikaisesti. Liitä hakemukseen ansioluettelosi sekä hakukirjeesi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Maria Pahl, maria.pahl@vmp.fi, 044 9822625
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.03.2018 mennessä.