(Poistunut julkaisusta)

TALOUSPÄÄLLIKKÖ, Turku
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019
Tunturi-Hellberg Oy Ltd on yksi kokeneimmista polkupyörien valmistajista sekä johtava polkupyörien ja pyöräilytarvikkeiden maahantuoja Suomessa. Vuonna 1922 perustettu yrityksemme kuuluu tänä päivänä Accell Group NV -konserniin, joka on Euroopan suurin polkupyöräalan yritys. Suunnittelemme ja valmistamme Tunturi- ja Nishiki-polkupyörät sekä tuomme maahan kansainvälisesti tunnettuja pyörämerkkejä kuten Haibike, Ghost, Koga, Van Nicholas, Winora ja Lapierre. Toimimme myös polkupyörätarvikkeiden maahantuojana. Edustamiamme tuotteita myydään satojen jälleenmyyjien toimesta ympäri Suomea. Meille tärkeitä asioita on palvella yhteistyökumppaneitamme luotettavasti ja pitkäjänteisesti.
Toimitamme laadukkaita tuotteita ja teemme töitä laadun takaamiseksi.
Vastuullisesti toimiva yritykseksemme on mukana kehittämässä kotimaista pyöräkauppaa. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Accell Group NV -konsernin muiden yritysten kanssa etenkin Pohjoismaisella tasolla, ja se tekee meistä vahvan toimijan Suomen markkinoilla
 
Haemme nyt Tunturille Turkuun
 
Talouspäällikköä.
 
Tehtävä on 1v. määräaikainen perhevapaasijaisuus. Toimit Tunturin taloustiimin vetovastuussa. Päävastuualueitasi sisäinen laskenta; yhtiön raportointi ja budjetit, sekä forecastit yhdessä assistant controllerin kanssa. Vastuumaina on Tanska ja Suomi. Lisäksi tehtävässä on paljon juoksevia talousasioita, kuten laskujen hyväksyntä ja maksatus, rahavirtojen seuranta, hinnoittelu - ym.projektit, hallintoasioiden hoito jne. Toimit tiimin ja johdon coachina ja tukena. Raportoit työstäsi yhtiön toimitusjohtajalle Ruotsiin, sekä hoidat yhteyksiä Hollantiin jossa group finance sijaitsee.  Talouspäällikön töiden ohessa toimit lähiesimiehenä taloushallinnon, oston, varaston ja myynnin henkilöille, joten tehtävä on hyvin antoisa ja monipuolinen, ja tarjoaa hienot mahdollisuudet talousalan osaajalle, joka on kiinnostunut itsenäisestä kokonaisvastuullisesta työstä ja hyvin käytännönläheisestä roolista osana toimivaa asiantuntijatiimiä.
 
Tehtävissä menestyminen edellyttää
 
- useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, esim controller/business controller
- soveltuvaa koulutusta
- sujuva suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa (ruotsi plussaa)
- tiimihenkisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja sekä jämäkkyyttä
- tykkäät pitää monia lankoja käsissä kovassakin työtahdissa, hoidat työsi laadukkaasti ja ajallaan
- GDPR-tuntemus eduksi
 
Tarjoamme mielenkiintoisen haasteellisen tehtäväkentän osana Nordic-organisaatiota, työn kansainvälisestikin tunnettujen polkupyöräbrändien parissa, sekä hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen tehtävään. Tehtävää vakituisesti hoitava henkilö tulee työskentelemään osittain sekä toimimaan tukenasi myös perhevapaansa aikana.
 
Työhyvinvointi on Tunturille tärkeä asia ja kannustamme kaikkia pyöräilemään, koska se parantaa hyvinvointia ja säästää luontoa! Toimipaikkamme sijaitsevat Turussa ja Espoossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 noin 16 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 26 henkilöä.
 
www.tunturi.fi
 
Hae tehtävää 21.7. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”Talouspäällikkö, Turku” –kautta.
 
Lisätietoja antaa Experiksen rekrytointikonsultti Kati Tuominen, parhaiten tavoitettavissa ma 15.7. klo 10:00-11:00, p. 050 390 9787.
 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.