(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö / Tietokeskus, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020

Kaipaamme nopeasti kasvaneeseen liiketoimintaamme vahvistukseksi taloushallinnon jengiin Turkuun

Talouspäällikköä

vastaamaan Tietokeskus-konsernin ulkoisesta laskennasta. Talouspäällikkö toimii lisäksi esimiehenä noin kymmenen hengen taloustiimille.

Kuulostaako houkuttelevalta? Tarkemmin työtehtäväsi pitävät sisällään:

  • konsernin ja sen yhtiöiden ulkoisen laskennan (Financial Accounting) sisältäen mm. emo- ja tytäryhtiöiden kirjanpidon valvonnan, konsolidoinnin, kuukausiraportoinnin ja tilinpäätökset liitteineen Suomen kirjanpitolainsäädännön mukaisesti
  • viranomaisraportoinnin
  • sisäisessä laskennassa (Management Accounting) avustamisen yhteistyössä konsernin Business Controllereiden kanssa
  • treasury- ja rahoitusriskienhallinnan yhteistyössä konsernin talousjohtajan kanssa
  • kotimaisten emo- ja tytäryhtiöiden veroasiat
  • toiminnan, prosessien ja raporttien kehittämisen
  • konsernitalouden ohjeistuksen kehittämisen sekä jalkauttamisen

Tehtävässäsi raportoit konsernimme talousjohtajalle (CFO) Janne Martolalle.

Etsimämme henkilön tulee olla tehokas taloushallinnon ammattilainen, jolta löytyy kokemusta vaativien kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävien hoitamisesta konserniympäristössä sekä esimiestyöstä. Koulutustaustasi voi olla rahoituksen, laskentatoimen tai taloushallinnon alueelta, mutta enemmän arvostamme rautaista ammattitaitoa yrityksen talouden eri osa-alueiden hallinnassa, erityisesti kirjanpidon osalta. Koska ensiluokkainen esimiestyö on meillä tärkeässä roolissa työtyytyväisyyden ja tiimien kehityksen kannalta, haluamme sinulta löytyvän jo näyttöjä ja näkemystä menestyksekkäästä tiimien johtamisesta.

Henkilönä olet suunnitelmallinen, toimeen tarttuva, luotettava ja helposti lähestyttävä. Osaat pitää pitkän ajan tavoitteet kiikarissa ja työskennellä joustavasti myös ajoittain nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Haluat valmentaa ja tukea tiimiläistesi ammatillista kasvua sekä kehittää itsesi lisäksi myös talousyksikkömme toimintamalleja ja työn tekemistä vieläkin jouhevammaksi. Johdat työtäsi itsenäisesti ja huolehdit asioiden saattamisesta maaliin annetussa aikataulussa. Kanssasi on mukava työskennellä ja helppo kommunikoida; osaat kääntää talousterminologian tarvittaessa myös selkeäksi turuksi.

Saat meidät iloisesti yllättymään, mikäli olet lisäksi kerännyt oppeja:

  • IT-alan yrityksistä tai muusta palvelualan tai kaupan alan toimijasta
  • tavaraliiketoiminnasta ja varastolaskennasta
  • moderneista taloushallinnon järjestelmistä ja niiden kehittämisestä, erityisesti Odoo- ja muu ERP-osaaminen katsotaan eduksi

Tehtävässä pääset mukaan rakentamaan hurjassa kasvussa olevan yrityksen menestystä. Tukenasi on osaavien ammattilaisten rento työyhteisö, jossa työtä tehdään hymyssä suin. On sanomattakin selvää, että tarjoamme tehtävässä kilpailukykyisen palkkauksen, nykyaikaisen työskentely-ympäristön ja joustavat etätyökäytännöt.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti, puh. 050 406 5944 (tavoitettavissa parhaiten 16.4. klo 9-12 ja 21.4. klo 12-17). Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 26.4.2020 mennessä.

Tietokeskus on kotimainen ICT-palveluita yrityksille ja julkishallinnolle tarjoava yritys, joka työllistää noin 300 henkilöä 11 paikkakunnalla Suomessa. Vuoden 2019 liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa. Yritys on kasvanut viimeiset vuodet vauhdilla ja tavoitteenamme on kasvattaa Tietokeskuksesta yksi Suomen merkittävimmistä ICT-palveluita tarjoavista yrityksistä.