(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö thyssenkrupp Aerospace Finland Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

thyssenkrupp Aerospace Finland Oy on osa kansainvälistä thyssenkrupp-konsernia. Suomen yksikön päävastuuna on asiakastarpeiden hallinta Pohjoismaissa. Olemme osa konsernin materiaaliryhmää ja sen lentokone- ja puolustusvälineyksikköä. Toimimme osana asiakkaidemme prosessia ja vastaamme asiakkaidemme materiaalitoimitusketjusta sovituin osin.


Etsimme

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

taloushallinnon määrätietoista moniottelijaa, vastaamaan kansainvälisen thyssenkruppin Suomen yksikön, Aerospace Finland Oy:n, talousfunktiosta ja sen kehittämisestä. Työpisteesi sijaitsee Jämsässä. Olemme pieni yksikkö, mutta kansainvälisen konsernin tekeminen maustaa arkipäiväämme.Johtoryhmän jäsenenä teet tiivistä yhteistyötä toimitusjohtajan kanssa. Toimit myös esimiehenä. Tehtävässä isossa roolissa on erilainen raportointi konsernin suuntaan, sekä budjetointi ja ennustaminen. Tehtävä on monipuolinen ja laaja – pääset näkemään pörssiin kuuluvan yrityksen ja kansainvälisen konsernin toimintaa laajasti talousfunktiosta käsin. Kirjanpito tehdään FAS:in mukaan, konserniraportoinnissa noudatetaan IFRS-standardeja. Ulkoiset kumppanimme avustavat esim. palkanlaskennassa. Konsernista saat koulutusta ja kansainvälisen tukiverkoston.Sinulla on taustallasi useamman vuoden kokemus ja vankka osaaminen vastaavista, itsenäisistä ja monipuolisista taloushallinnon vastuutehtävistä. Osaat laatia tilinpäätöksen ja sinulla on kokemusta ennusteiden laatimisesta sekä raporttien tuottamisesta. Hallitset konsernikielemme englannin.

Olet valmis käärimään hihat ja ottamaan kokonaisvaltaisesti vastuuta talousfunktiosta. Osaat ilmaista itseäsi jämäkästi ja toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Otteesi onkin ratkaisukeskeinen. Näet myös ”isomman kuvan” ja osaat edistää asioita määrätietoisella otteella. Tarvittaessa tartut myös rutiiniluontoisiin tehtäviin. Meillä parhaiten pärjää henkilö, jolla on intoa ottaa asioista selvää ja kykyä sitoutua yhteisiin tavoitteisiin.

Me puolestamme tarjoamme rennon ja välittömän ilmapiirin, jossa voit olla oma itsesi. Työ vaatii satunnaista matkustusvalmiutta. Aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään syyskuun alussa 2019.

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää osoitteessa www.adecco.fi liittämällä hakuun mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen, viimeistään 17.6. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 (ma-pe klo 15-16).