(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö / Tammer Brands Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Tuoteportfoliomme käsittää yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20 000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Hasbro, Mustang, Maku Kitchen Life, Fanni K ja Rento. Liikevaihtoennusteemme vuodelle 2020 on noin 100 M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista. Palveluksessamme on n. 200 kuluttajatuoteammattilaista. Lisätietoja: www.tammerbrands.fi

Etsimme nyt Tampereelle sinua osaava ja kehityshaluinen

Talouspäällikkö

Tärkein tehtäväsi on vastata laajasti kahden konserniyhtiön juoksevasta kirjanpidosta sekä erillisyhtiöiden ja konsernin tilipäätöksistä. Vastaat myös yritysten maksuliikenteestä ja kassahallinnasta. Hoidat lisäksi erilaiset ilmoitusvelvoitteet ulkoisille sidosryhmille, kuten verottajalle ja tilintarkastajille. Toimit vastuuhenkilönä osalle talouden järjestelmiä ja koulutat niitä tarvittaessa muulle henkilöstölle. Osallistut säännöllisesti myös muiden taloushallinnon tehtävien (esim. ostolaskujen käsittely, raportointi) hoitamiseen. Sinulla on iso rooli yhtiön taloushallinnon prosessien modernisoinnissa ja järjestelmien kehitystyössä. Raportoit tehtävässäsi Tammer Brandsin CFO:lle ja olet osa taloushallinnon 6 hengen tiimiä.

Näillä taidoilla onnistut!
Olet jo kartuttanut käytännön kokemusta erilaisista kirjanpidon tehtävistä sekä kuukausi- ja vuositilinpäätösten laatimisesta. Lisäksi erilaiset ilmoitukset verottajalle ovat sinulle tuttuja ja olet ehkä hoitanut myös maksuliikennettä. Taustasi kautta ymmärrät hyvin keskeiset talousprosessit ja omaat kokonaisnäkemyksen nykyaikaisesta sähköisestä taloushallinnosta. Käytät sujuvasti taloushallinnon järjestelmiä ja tietysti Exceliä, etkä pelkää tietotekniikkaa. Aiempi kokemus käytössämme olevista järjestelmistä, kuten Microsoft Dynamics AX 2012, OpusCapita, InvoiceReady ja M2, on sinulle eduksi. Tulet toimeen myös englannin kielellä.  

Millaista henkilöä etsimme?
Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä. Olet työskentelytavoiltasi järjestelmällinen, täsmällinen ja aikaansaava, etkä vierasta rutiineja. Pystyt tarvittaessa joustamaan työajoissa ja sinulla on hyvä paineensietokyky sekä organisointitaidot. Kannat oma-aloitteisesti vastuusi työtehtävistäsi ja sinulla on valmiutta sekä halua kehittää toimintaa. Viestit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.

Mitä sinulle tarjoamme?
Haasteellisen ja palkitsevan taloushallinnon tehtävän kansainvälisessä perheyrityksessä, jossa opit varmasti uutta. Kyseessä on noin 2 vuoden määräaikainen työsuhde (talouspäällikön opintovapaan sijaisuus) siten, että työsuhteen aloitus on mahdollisimman pian ja päättyminen syksyllä 2022. Kasvavassa organisaatiossamme sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme sekä yrityksemme yli 60 vuoden kokemus Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi sekä osaamisesi!

Lisätietoja tehtävästä antavat to 13.8. klo 15-16 ja ti 18.8. klo 9-10 Tammer Brands Oy:n CFO Ilari Kosonen 040 735 9749 sekä 17.-19.8. MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 19.8.2020 mennessä.