(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö / Syöpäpotilaiden Hoitokotisäätiö, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019


Syöpäpotilaiden Hoitokotisäätiö ylläpitää Pirkanmaan Hoitokotia, joka on palliatiiviseen hoitoon ja saattohoitoon erikoistunut yksikkö Tampereella. Hoitokodilla on 24-paikkainen vuodeosasto, päiväkeskustoimintaa, monipuolinen kotihoito ja laajaa koulutustoimintaa. Vakituista henkilöstöä on tällä hetkellä 40. Toimintamme on voittoa tavoittelematonta ja missiomme on: "Kun mitään ei ole enää tehtävissä, on vielä paljon tekemistä."

Haemme nyt Pirkanmaan Hoitokotiin 30–40 % osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen

Talouspäällikköä

vastaamaan säätiömme taloushallinnosta ja sopimusasioista. Tehtäviisi sisältyy talouden suunnittelu, seuranta sekä analyysit ja ennusteet kuukausiraportointeineen ja tilinpäätöksineen. Vastaat myös sijoitustoiminnastamme, vuokra-asuntojemme isännöinnistä sekä ostotoiminnasta. Olet aktiivisessa yhteistyössä säätiömme hallinnon, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja toimittajaverkostomme kanssa. Kuulut Hoitokodin johtoryhmään ja raportoit hoitokodin johtajalle.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden taloushallinnon kokemusta yksityiseltä/julkiselta/voittoa tavoittelemattomalta sektorilta. Ymmärrys arvosidonnaisen organisaation toiminnan periaatteista on sinulle eduksi. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia, mutta pitkäjänteisyytesi riittää myös yksityiskohtaiseen sopimustekniikkaan. Toimit strategisena johdon kumppanina sekä hoidat sopimusneuvottelut ammattimaisen jämptillä otteella. Mahdolliset aikaisemmat verkostosi toimintaympäristöstämme tukevat työssä menestymistäsi.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökunnan kanssa talouden kokonaisvastuun parissa. Tehtävä sopii erinomaisesti esim. yrittäjälle tai muutoin osa-aikaiseen, joustavaan työaikaan soveltuvalle ammattilaiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 ti 3.12. klo 13–14 ja ma 9.12. klo 14–15. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 11.12.2019 mennessä.