Talouspäällikkö SVL Groupille
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SVL Groupille kirjanpitotaitoista

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Keuruulle.

SVL Group on ainutlaatuinen levy- ja putkiaihioiden leikkaamiseen ja aihioiden jatkojalostamiseen keskittynyt yritysryhmä. SVL Groupin kolme toimipistettä sijaitsevat Keuruulla (Suomen Vesileikkaus), Tampereella (Avemet) ja Riihimäellä (Prolaser). Yritysryhmässä työskentelee yhteensä 140 työntekijää ja viimeisimmällä tilikaudella liikevaihto oli 35 miljoonaa euroa. https://svlgroup.fi/

Talouspäällikön roolissa toimit kolmen hengen taloustiimin esimiehenä, ja vastuullasi on talouden seuranta sekä suunnittelu yhteistyössä johdon kanssa. Työnkuvaan kuuluu myös kuukausittainen kirjanpito, konsernitilinpäätökset sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta kirjanpidosta, tarkkaa ja täsmällistä työotetta, rohkeaa ja avointa asennetta sekä tiimityötaitoja.

Pääpaikka sijaitsee Keuruulla, mutta tarjoamme joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöhön. Työ sisältää myös satunnaista matkustamista yrityksen muihin toimipaikkoihin Tampereelle ja Riihimäelle.

Tarjoamme monipuolisen, vastuullisen ja haastavan roolin vakavaraisessa yrityksessä ammattitaitoisen tiimin tuella varustettuna. Käytössämme on palkkiorahasto ja tuemme työntekijöidemme jaksamista mm. erilaisin liikuntaeduin. Tarjoamme joustoa työaikojen sekä etätyömahdollisuuksien myötä.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja antaa rekrytointia hoitava Go On Jyväskylän HR-päällikkö Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.

Mikäli kiinnostuit jo, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 27.11.2020 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1398888
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Jyväskylä, Keuruu, Pirkanmaa