(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö (suorarekrytointi)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon talouspäälliköksi taloushallinnon ammattilaista, jolla on soveltuva koulutus ja jo useamman vuoden kokemus tuotantoyrityksen taloushallinnon tehtävistä.

Talouspäällikkönä tulet toimimaan esimiehenä talous- ja palkkahallinnon osastolla.
Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä ihmissuhdetaitoja ja näkemystä tuloksekkaan tiimitoiminnan johtamisesta. Työpiste sijaitsee Kuopiossa ja työhön kuuluu satunnaista matkustamista myös muihin toimipisteisiin Suomessa.

Talouspäällikkönä kuulut johtoryhmään ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun johdon ja päällikkötason kanssa. Sisäinen ja ulkoinen laskenta, budjetointi, kirjanpito, vero- ja rahoitussuunnittelu, maksuliikenne, vakuutusten hallinta ja yhteydenpito sidosryhmiin tulevat olemaan päävastuualueitasi.

Etsimme henkilöä, joka hallitsee oman alansa ja pystyy kommunikoimaan taloushallinnon näkökulman organisaation eri tasoille. Sinulla on vankka kokemus tuotannollisen yrityksen sisäisestä laskennasta. Osaat hyödyntää IT-ratkaisuja taloushallinnon kehittämisessä ja käytät Exceliä osana laskentaa ja raportointia. Työ vaatii niin tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä kuin priorisointitaitoja ja stressinsietokykyäkin. Tulet toimeen myös englannin kielellä, niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Tarjolla sinulle on vakaa ja vakituinen, mutta joustava työsuhde. Yrityksen tavoitteena on olla alansa suurin kotimainen toimija ja he ovatkin investoineet viime vuosina merkittävästi tuotantonsa kehittämiseen. Työtä ja tekemistä on paljon, mutta niiden järjestämiseen pystyt vaikuttamaan paljon itse. Toimistoympäristö on ergonominen ja työterveyshuolto tarjoaa sinulle laajasti myös sairaanhoidon palveluja työsuhteessasi.

Oletko valmis vastuulliseen ja itsenäiseen rooliin?

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.