(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö Suomen UNICEFiin
Suomen UNICEF ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Tervetuloa kanssamme lasten puolelle. Etsimme joukkoomme kehittämisestä innostuvaa, kokenutta taloushallinnon moniosaajaa. Tarjoamme ainutlaatuisen ja merkityksellisen tehtävän maailman johtavassa lastenjärjestössä. 

 

Talouspäällikkönä vastaat yhdistyksemme taloushallinnon kokonaisuudesta, johon kuuluvat budjetointi, tulosseuranta, kirjanpito, tilinpäätös, johdon raportointi. Tehtäviisi kuuluvat myös ICT:n kehittäminen ja johtaminen. Tarvitset työssä vahvaa ja monipuolista osaamista taloushallinnosta. Lisäksi talouspäälliköllämme tulee olla riittävä kokemus ICT-puolelta, jotta hän pystyy ohjaamaan ICT-kokonaisuutta ja sen kehitystä palvelutuottajien ja mahdollisesti konsulttien kanssa yhteistyössä. Toimit myös taloushallinnon neljän hengen tiimin esihenkilönä. Raportoit tehtävässä pääsihteerillemme. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. 

 

Edellytämme soveltuvaa taloushallinnon korkeakoulututkintoa sekä usean vuoden kokemusta taloushallinnon päällikkötason tehtävistä. Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvasti englantia ja osaat hyödyntää liiketoimintaa tukevia tietojärjestelmiä tehokkaasti. Taloushallinnon järjestelmiemme Basware, Nomentia, Wintime, Qlikview monipuolinen tuntemus sekä kokemus tietojärjestelmähankkeiden kehittämisestä ja johtamisesta katsotaan eduksi. 

 

Tarjoamme monipuolisen, merkityksellisen sekä mielenkiintoisen työtehtävän jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa. Henkilöstöetumme kattavat laajasti erilaisia palveluja. Teemme töitä normaalitilanteessa sekä etänä että toimistollamme Kalasatamassa hyvien liikenneyhteyksien päässä.
 
Lisätietoja järjestöstämme ja vuosikertomuksemme löydät kotisivuiltamme www.unicef.fi. 

Lisätietoja tehtävästä saat pääsihteeri Marja-Riitta Ketolalta tiistaina 26.1.2021 klo 15-16 numerosta 050 -3434251 ja talouspäällikkö Jussi Kumpulaiselta perjantaina 29.1.2021 klo 9-10 ja torstaina 4.2.2021 klo 9-10 numerosta 050 5296465.
 

Lähetä CV ja napakka hakemus palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 14.2.2021. Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun jo ennen hakupäivän umpeutumista. 

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.