(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö Sisätaudit ja kuntoutus
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Talouspäällikkö Sisätaudit ja kuntoutus (200001CH)

Haemme HUS Yhtymähallinnon talousjohtoon talouspäällikköä vastuualueena Sisätautien ja kuntoutuksen tulosyksikkö. Tehtävä on vakituinen. Työpiste sijaitsee Meilahden kampuksella.

HUSissa visionamme on toimia terveydenhuollon suunnannäyttäjänä. Parhaan hoidon ja palvelun lisäksi haluamme olla paras yhteisö oppia, tutkia ja tehdä merkityksellistä työtä.

Sisätautien ja kuntoutuksen tulosyksikössä työskentelee noin 1000 henkilöä ja toiminnan volyymi on 140 milj. euroa. Yksikkö jakaantuu hallinnollisesti viiteen linjaan: Sisätautien linja, Kuntoutuksen linja, Geriatrian linja, Erityistyön linja ja Apuvälinekeskus.

Talouspäällikkönä vastaat tulosyksikön talouden suunnittelusta, raportoinnista ja analysoinnista. Toimit yhteistyössä tulosyksikön johdon, tulosyksikölle nimetyn controllerin ja HUSin muiden talousasiantuntijoiden kanssa. Talouspäällikkö kuuluu tulosyksikön johtoryhmään.

Tehtävä edellyttää kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä, valmiutta itsenäiseen sykliseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä selkeään kirjalliseen ja suulliseen ilmaisuun. Käytössämme olevien talouden järjestelmien (Oracle EPM, PowerBI ja Cognos) hallinta ja kokemus terveydenhuollon sektorilta on etu.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn sekä nykyaikaisen ja asiantuntevan työyhteisön, jossa sinulla on tilaisuus olla mukana kehittämässä taloushallinnon prosesseja ja työkaluja. Bonuksena tarjoamme näköalapaikan Suomen suurimman terveydenhuollon tuottajan toimintaan.

Tartu haasteeseen ja tule osaksi mukavaa tiimiämme! Lähetä hakemuksesi 25.5. mennessä.

Hakukelpoisuus

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 7.6.2020 

Ensisijainen sijainti: Helsinki

Organisaatio: 7109 Talousjohdon vastuualue

Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

Työpaikan tyyppi: Kokenut

Aikataulu: Kokopäiväinen

Työvuoro: kokopäivätyö

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Juho Mattila, p. 050 427 4698.