(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö, Sick Oy, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
SICK Oy on maailman johtavan anturivalmistajan SICK AG:n tytäryhtiö ja harjoittaa SICK AG:n valmistamien anturien, anturisovellusten ja niihin liittyvien palvelujen markkinointia, myyntiä, konsultointia, asennusta, koulutusta ja huoltoa Suomessa ja Virossa.

Suomessa SICK palvelee asiakkaittaan yrityksen kulttuurille ominaisella rennolla tavalla 35 henkilön tiimissä. SICK Oy:n uusi kodinomaiseksi suunniteltu pääkonttori on Vantaankosken aseman läheisyydessä. SICK Oy:ssä viihdytään ja tehdään todellista yhteistyötä. Paljon kertoo myös se, että heidät on useaan kertaan palkittu Great Place to Work- sertifikaatilla positiivisen ja rennon kulttuurinsa ansiosta. Heidän johtamismottonsa on “Arvosta kaikkia ja pidä huolta, että ihmisten on kiva tulla töihin joka aamu." Lisätietoa: www.sick.fi.

Nyt meillä on ilo hakea SICK Oy:n upeaan joukkoon

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävä kattaa laajasti sekä ulkoisen että sisäisen laskennan vastuualueet. Tehtäviisi kuuluvat mm. Suomen yhtiön kirjanpito viranomaisilmoitukset ja palkkailmoitukset sekä säännöllinen raportointi Suomen yhtiöjohdolle sekä emoyhtiöön Saksaan. Vastuullasi on myös yhtiön taloudellisen tilan seuranta, hyvä hallintotapa, budjetointi, kustannuslaskennan seuranta ja kehittäminen sekä ennustaminen. Toimit liiketoiminnan tukena talouden näkökulmasta ja vastaat taloustoimintojen pitkäjänteisestä suunnittelusta. Toimit pienen tiimin esimiehenä sekä yhteyshenkilönä yhteistyökumppaneille. Talouspäällikkönä kuulut Suomen johtoryhmään. Positiivinen ja välitön työilmapiiri tukee ja kannustaa sinua kehittymisessä.


Edellytämme sinulta

Usean vuoden kokemusta sekä ulkoisen- että sisäisen laskennan tehtävistä
Vahvaa IFRS ja SAP osaamista
Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
Hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
Joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tarkkaa työotetta


Tarjoamme sinulle

Kannustavan ja ainutlaatuisen ilmapiirin
Monipuolisen työkuvan
Kilpailukykyisen palkan ja edut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Anna Malytcheva
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
+358 45 7881 6559
anna.malytcheva@staffpoint.fi