(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö / Sewatek Oy, Askola
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Sewatek Oy on kasvava perheomisteinen yritys, joka on valmistanut vuodesta 1989 läpivientejä LVIS-järjestelmille. Toimimme Askolassa, jossa työllistämme tällä hetkellä 15 työntekijää. Toimitamme vuosittain erilaisia paloteknisiä läpivientejä tuhansien asuntojen rakentamiseen koko maahan. Toimimme tiiviissä yhteistyössä rakennusalan eri toimijoiden kanssa ja valmistamme tuotteita, joilla saavutetaan kustannushyötyä ja läpivientien laadullista paranemista rakentamisen eri vaiheissa. Olemme Suomessa markkinajohtaja tehdasvalmisteisissa palokatkoläpivienneissä ja haemme kasvua Suomen lisäksi myös Ruotsin markkinoilta. Lisätietoa Sewatekista löytyy verkkosivuiltamme: www.sewatek.fi

Haemme eläkkeelle siirtyvän talousvastaavamme seuraajaksi

Talouspäällikköä

Talouspäällikkönä vastaat yrityksemme taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Tässä roolissa vastaat yrityksen kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, rahoituksesta ja veroasioista. Kehität myös Sewatekin mittarointia ja raportointia sekä hallinnoit ja kehität emoyhtiön sijoitusliiketoimintaa. Raportoit talousluvut kuukausittain Sewatek Oy:n toimitusjohtajalle ja hallitukselle. Yrityksessämme talouspäällikkö vastaa myös yrityksen palkkahallinnosta, vakuutuksista ja muista yrityksen henkilöstöasioista. Osallistut johtoryhmän jäsenenä yrityksen strategian toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen sekä vahvistat vastuullista, luotettavaa ja asiakaslähtöistä kulttuuriamme.

Odotamme sinulta

  • vähintään 5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • kokemusta konsernilaskennasta
  • riittävää osaamista verotuksesta ja muusta tehtävään liittyvästä lainsäädännöstä
  • kokemus henkilöstöasioiden hoidosta aiemmissa tehtävissä on plussaa
  • kaupallista koulutusta; KTM, MBA, tradenomi

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden olla mukana suomalaisen perheyrityksen menestystarinan rakentamisessa
  • innokkaat ja osaavat työtoverit ja henkilöstöä arvostavan työkulttuurin
  • erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen ammatilliseen kehittymiseen
  • kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Timo Husu, puh. 044 754 0937 ti 12.3. klo 15–17 sekä ke 13.3. klo 15–17. Muina aikoina MPS:n seniorikonsultti Tapio Kivikangas, puh. 020 746 9456. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 19.3.2019 mennessä.