(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö / Rakennuttajatoimisto HTJ
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

HTJ on yksi Suomen johtavista rakennuttajatoimistoista. Rakennamme tulevaisuuden elinympäristöjä laaja-alaisella kokemuksella, kehittymishaluisella asenteella sekä suunnitelmallisilla ja laadukkailla toimintatavoilla. Palvelemme rakennuttajia johtaen, valvoen ja konsultoiden monipuolisella osaamisellamme. 

Meitä HTJ:läisiä on jo reilu 140 rakennuttamisen asiantuntijaa. Päätoimipaikkamme on Vantaalla, aluetoimistot Hämeenlinnassa, Tampereella ja Turussa. Liikevaihtomme on yli 16 M€. Päämäärämme on olla toimialamme halutuin kumppani ja toimintaamme ohjaavat arvomme lupausten pitäminen, kehittyminen, oikeudenmukaisuus, pitkäjänteisyys ja tuloksellisuus sekä sitoutuneisuus. Lue lisää htj.fi.

Hae meille huipputyyppien joukkoon!

Talouspäällikkö

Työtuolisi odottaa sinua Vantaalla. Tehtävänkuvasi on kattava ja muodostaa mielekkään kokonaisuuden talouden asiantuntijan tehtäviä. Tuet liiketoimintaa ja yksiköiden esimiehiä liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa. Osallistut budjetointi- ja ennustamisprosessien ohjaamiseen sekä tuotat, analysoit ja kiteytät numeerista tietoa ymmärrettävästi ja toimit liiketoiminnan keskustelukumppanina. Huolehdit reskontrista ja maksatuksista sekä kustannus- ja rahavirtojemme kontrolloimisesta. Varmistat ulkoisen laskennan ja tilinpäätöksen oikeellisuuden kokonaisuudessaan yhteistyössä tilitoimistokumppanimme kanssa. Toimit lisäksi taloushallinnon järjestelmän (Navitan) pääkäyttäjänä ja kehittäjän/kouluttajan roolissa.

Työskentelet hyvässä yhteistyössä hallinnon tiimin kanssa ja raportoit hallintojohtajalle. 

Toivomme sinulta laskennan koulutusta ja kokemusta sekä sisäisen että ulkoisen laskennan tehtävistä. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja kykenet tukemaan ja haastamaan liiketoimintoja ammatillisella näkemykselläsi. Sinulla on erinomaiset valmiudet tietotekniikan hyödyntämiseen työssäsi. Olet kiinnostunut kasvamaan yrityksemme mukana esimies- ja johtoryhmätason vastuuseen. 

Olet käytännönläheisistä tehtävistä innostuva, itsenäinen ja aikaansaava tiimipelaaja. Jos vielä suhtaudut myönteisesti kehittämiseen ja tiedon avoimeen jakamiseen, sovit joukkoomme.

HTJ:lla pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä, jossa panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja uralla etenemisen mahdollisuuksiin. Jatkuva oppiminen ja perehdyttäminen ovat iso osa toimintaamme. Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat meille tärkeitä asioita, sillä ammattitaitoinen ja toimintakykyinen henkilöstö on menestyksemme kulmakivi. HTJ on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista tutkimusyhtiö Corporate Spiritin toteuttaman henkilöstötutkimuksen mukaan. 

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Lisätietoja tehtävästä antaa HTJ:n toimitusjohtaja Janne Ketola, puh. 040 766 4110 torstaina 13.6. klo. 14.30 - 16.00. Muulloin voit olla yhteydessä S&S Consultingin konsulttiin Vivi Steningiin, puh. 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen jo tänään – aloitamme haastattelut hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 20.6.2019. Työn alkamisajankohta on joustava, kuitenkin viimeistään elokuussa.

Ilmoittaudu rekrytointijärjestelmäämme alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta.