(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö / pääkirjanpitäjä
Koivunen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Haemme vakituiseen työsuhteeseen talouspäällikköä / pääkirjanpitäjää.

Tehtävänkuva on laaja ja muotoutuu osin myös tekijän vahvuuksien mukaisesti. Toimit 5 hengen talousosaston esimiehenä vastaten tiimisi kanssa kokonaisvaltaisesti yrityksen taloushallinnosta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää 3-5 vuoden relevanttia kokemusta esimerkiksi pääkirjanpitäjän, kirjanpitopäällikön tai talouspäällikön tehtävistä. Olet hankkinut tehtävään soveltuvan laskentatoimen koulutuksen. Sinulla on kokemusta taloushallinnon järjestelmistä, ja Excel on sinulle tuttu työkalu.

Kirjanpito, tilinpäätökset, reskontrat, maksuliikenne, luotonvalvonta, viranomaisraportointi ym. taloushallinnon ydintoiminnot ovat luonnollisesti vahvaa osaamisaluettasi. Konsernitilinpäätöstä olet ollut tekemässä, ja sinulla on esimiesvalmiuksia tai jo hankittua esimieskokemusta. Olet kapteeniainesta omaava joukkuepelaaja, joka on valmis tekemään myös taloushallinnon rutiinitöitä. Käyttämiämme järjestelmiä ovat mm. Microsoft Dynamics AX, OpusCapita ja Qlik Sense.

Meillä pääset soveltamaan jo oppimaasi sekä kehittämään osaamistasi. Perheyhtiössä tämän tehtävän luotettavaa hoitamista arvostetaan korkealle. Pääset kehittämään taloushallinnon prosesseja ja järjestelmiä sekä vaikuttamaan siten myös omaan työnkuvaasi. Tarjoamme sinulle vastuullisen työn ja mukavan työyhteisön vakavaraisessa konsernissa, jossa arvostetaan ongelmanratkaisukykyä ja yritteliästä tekemistä.

Mikäli tämä tehtävä kuulostaa omaltasi, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen: rekry@koivunen.fi viimeistään 30.6.2019 mennessä.

Jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme kysymyksiin:

Sähköpostilla rekry@koivunen.fi

Puhelimitse
Juha Lindroos 7.6. klo 12-13, 010 6501 483
Hanna-Kaisa Holopainen 11.6. ja 13.6. klo 10-11, puh 010 6501 243.

Haastattelut aloitamme ennen määräaikaa, joten toimithan nopeasti!