(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö - Oulu
Autolle.com

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018
Autolle.com on Euroopan johtavimpia autokaupan digitalisoijia - olemme siellä, missä asiakkaammekin ovat. Toimimme ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti ympäri Suomen. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, edullisiin hintoihin sekä asiakaslähtöisyyteen. Tämä on mahdollisuutesi olla osana menestystarinaa! Oletko modernista autokaupasta kiinnostunut taloushallinnon ammattilainen? Haluatko mukaan luomaan autokaupan tulevaisuutta? Etsimme asiakasyrityksellemme Autolle.comille talouspäällikköä vastaamaan sisäisen ja ulkoisen laskennan kokonaisuudesta sekä omasta tiimistäsi esimiehen roolissa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. 

Tehtäviisi kuuluvat

  • Osakeyhtiön ulkoisen ja sisäisen laskennan kokonaisuuden hallinta
  • Tilinpäätökset
  • Taloushallinnon raporttien ja analyysien tuottaminen yrityksen sisäiseen käyttöön
  • Yrityksen maksuliikenteestä ja rahoitusneuvotteluista vastaaminen
  • Ammattitaitoisen tiimisi innostavana esimiehenä toimiminen

Toivomme sinulta

Hallitset erilaiset taloushallinnon työtehtävät laaja-alaisesti pitäen sisällään kirjanpidon ja tilinpäätökset. Lisäksi sinulla on ymmärrystä marginaaliverotuksesta sekä rahoitusyhtiöiden toiminnasta. Sinulla on alaan liittyvää kokemusta ja näkemystä ja pystyt ohjaamaan tiimiäsi työssään. Autoalan kokemus on tässä työtehtävässä ehdoton plussa. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja hallitset sähköisen kirjanpidon sekä taloushallinnon ohjelmistojen perusperiaatteet sujuvasti (Visma Netvisor). Olet yhteistyökykyinen ja positiivinen tyyppi. Persoonasi sopii nuorekkaaseen ja vauhdilla kehittyvään toimintakulttuuriin, jossa kunnianhimo ja kehittymishaluisuus on valttia.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän vahvassa kasvusuunnassa olevassa yrityksessä. Saat vastuullesi osakeyhtiön koko taloushallinnon kokonaisuuden ja kehittämisen. Luotsattavaksesi saat ammattitaitoisen taloustiimin. Pääset työskentelemään rennossa työympäristössä, jossa vauhdikkaat ideat viuhuvat ja tekemisen meininkiä riittää! Työtehtävässä on mahdollisuus osaamisestasi riippuen päästä osaksi johtoryhmätoimintaa sekä hoitamaan yrityksen viranomaisyhteyksiä.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 7.9.2018. klo 9-10 ja 11.9.2018 klo 15-16 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.9.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi