(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö Oplax Oy:lle Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Oplax Oy on pakkaus- ja logistiikkapalveluiden tarjoamiseen erikoistunut vakavarainen ja yksityisesti omistettu yritys. Oplax Oy:n kahdella tehtaalla - Oulussa ja Torniossa - valmistetaan vuosittain 1,5 miljoona pakkauslavaa. Oplaxin asiakkaita ovat muun muassa paperi-, kemia-, teräs- ja betoniteollisuuden yritykset. Oplaxin kasvuvauhti on ollut tasaista, ja yritys on tällä hetkellä yksi alansa suurimmista toimijoista Suomessa. . Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 tulee olemaan yli 11 M€  ja yritys työllistää tällä hetkellä Suomessa n. 40 henkilöä.
 

Yrityksen nykyisen talouspäällikkö on siirtymässä uusien haasteiden pariin, joten haemme hänen korvaajaksi
 
TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ
 
Ouluun.  Työt alkavat sopimuksen mukaan ja ovat luonteeltaan vakituisia.
 
Haemme tehtävään henkilöä, jolla on vankkaa osaamista yrityksen sisäisestä laskennasta. Koska Oplax Oy on tuotantolaitos, odotamme hakijalta myös ymmärrystä varastoarvojen merkityksestä, poistoista sekä taseesta. Yrityksen ulkomaisesta tytäryhtiöstä johtuen arvostamme myös kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta, sekä valuuttakurssien kanssa toimimisesta.  Emme määrittele tehtävään tarkkaa koulutustaustaa, kunhan sinulla on koulutus alalle (esimerkiksi merkonomi, tradenomi tmv.) Enemmän painoarvoa annamme osaamiselle sekä aikaisemmalle työkokemukselle.
 
Tehtävä on itsenäinen, joten olethan oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen sekä sinulla on hyvä paineensietokyky. Odotamme hakijalta myös taitoa pysyä aikataulussa, priorisoida ja tuoda omia näkemyksiä esiin. Ethän katso vain lukuja, vaan osaat nähdä myös niiden taakse. Tehtävän pääsääntöinen sijainti on Oulussa, mutta työhön sisältyy jonkun verran myös matkustelua. Englannin kielen taito on tässä tehtävässä pakollinen.
 
Työtehtäviin kuuluu
 

  • Tilinpäätösten, veroilmoitusten sekä viranomaisilmoitusten teko
  • Konsernitilinpäätös ja konserniyhdistely
  • Käyttöomaisuuskirjanpito
  • Budjetointi
  • Lukujen raportointi hallitukselle ja hallituksen kokousten sihteerinä toimiminen
  • GDPR vastaavana toimiminen
  • Johtoryhmätyöskentely

 
Tehtäviin kuuluu edellä mainittujen lisäksi myös  kirjanpidon, palkanlaskennan sekä osto- ja myyntireskontran varmentaminen sekä tarvittaessa tuuraus em. tehtävissä. Tulisit toimimaan myös erilaisten ohjelmistojen pääkäyttäjänä. Talouspäällikkö toimii  niin ikään toimitusjohtajan työparina ja hallituksen puheenjohtajan apuna yhtiön talouden rakenteisiin liittyvissä asioissa. Tehtävässä ei ole esimiesvastuuta.

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävään, jossa voit kehittää ja kehittyä. Talouspäällikkö toimii niin ikään johtoryhmän jäsenenä, joten pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen kehityssuuntaan. Palkkaus perustuu henkilön osaamiseen ja kokemukseen.
 
Mikäli koet, että tämä tehtävä on kuin sinua varten, jätä hakemuksesi sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi viimeistään 30.09.2018. Oplax hoitaa tämän rekrytoinnin yhteistyössä Adeccon kanssa, joten lisäkysymyksiin vastaa Adeccolta Helen Vesik 040-167 8094. Soitan sinulle takaisin, jos en pysty vastaamaan puhelimeen. Onnea hakuun!

Asiakkaan tehtävänimike:  Talouspäällikkö


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu