(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Asiakasyrityksemme TaiFin Glass Machinery Oy on korkean teknologia-alan yritys, joka etsii nyt uutta talouspäällikköä vastaamaan konsernitason taloushallinnosta.

Rekryämme TaiFin Glass Machinerylle Nokialle Talouspäällikköä.

Talouspäällikkönä vastaat konsernin toimipisteiden taloushallinnosta sekä toimit taloushallinnon esimiehenä.

Talouspäällikkönä työtehtäviisi kuuluvat, osin myös tytäryhtiönkin osalta:

• ulkoinen laskentatoimi ml. tilinpäätökset
• sisäinen laskentatoimi ml. raportointi ja taloudelliset ohjeistukset
• budjetit ja ennusteet
• konsernin sisäiset raportointijärjestelmät
• johdon päätöksenteon tukeminen ja hallituksen raportointi
• taloustoimintojen ja -prosessien kehitystyö

Toivomme hakijoilta kokemusta projektiluontoisesta liiketoiminnasta ja osaamista kansainvälisestä siirtohinnoittelusta.

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus sekä jo useamman vuoden työkokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, joissa vaaditaan ymmärrystä yrityksen strategisista linjauksista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myös sujuvaa englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta Kiinaan 3–4 kertaa vuodessa.

Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja itsenäinen, ja hahmotat vaivattomasti laajempia kokonaisuuksia, joissa vaaditaan analyyttisyyttä otetta. Olet tottunut myös toiminaan osana projektiorganisaatiota, jossa nautit toimintojen eteenpäin viemisestä ja kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle nyt varmasti mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä kilpailukykyiset edut voimakkaasti kasvavassa ja kehityksen kärjessä olevassa korkean teknologia-alan yrityksessä.

Haussa oleva työtehtävä on luonteeltaan kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde, jossa töiden aloitusajankohta on sovittavissa.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (050 598 8460, heidi.yrja@nordic.fi).