Talouspäällikkö - Nivala
BestGlass Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021
Best Glass konserni on reilu 10 vuotta vanha nopeasti kasvava Pohjoismainen yhtiö, jonka pääkonttori on Nivalassa Suomessa. Tämän lisäksi toimipisteitä löytyy Pohjois-Ruotsista Piteåsta ja Burträskistä. Best Glass konserni jalostaa ja myy lasituotteita rakennusteollisuudelle pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa.

Etsimme talouspäällikköä asiakkaallemme Best Glass Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Nivalaan. Haemme uuteen tehtävään kasvun tueksi talousosaajaa, jonka päävastuualueena tulee olemaan konsernin taloushallinto ja siihen liittyvien prosessien kehittäminen. Tällä hetkellä suurin osa taloushallinnon tehtävistä on ulkoistettu. Tavoitteena on, että talouspäällikkö ottaa haltuun osan näistä toiminnoista ja liiketoiminnan kasvaessa ja kehittyessä huolehtii, että yhtiöllä on oma toimiva taloushallinto, vaikka osa toiminnoista säilyisikin ulkoistettuna. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö solmii työsuhteen suoraan Best Glass Oy:n kanssa. Toivottu aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.
Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti taloushallinnosta kokonaisuudessaan. Työsi pitää sisällään kirjanpidon ja konsernitilinpäätöksen lisäksi laskutuksen, osto- ja myyntireskontran sekä halutessasi voit myös hoitaa konsernin palkanlaskennan. Vastaat taloudellisen tilan seurannasta ja raportoinnista toimitusjohtajalle, teet kuukausi- ja vuositason raportointia ja budjetointia sekä tuotat talouteen liittyvää tietoa. Lisäksi valmistelet raportointimateriaalia johdolle. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka hoitavat osan taloushallinnon tehtävistä. Toimit toimitusjohtajan tiiviinä työparina, kehittäen taloushallintoa kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. 
Odotamme sinulta vahvaa työkokemusta taloushallinnon monipuolisista työtehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Omaat kokemusta kirjanpidosta ja konsernitilinpäätöksistä sekä osaat tuottaa erilaisia taloushallinnon raportteja johdon tueksi. Sinulle on hyvä englannin kielen taito sekä ajantasainen tietotekninen osaaminen. Aikaisempi kokemus taloushallinnon järjestelmäprojekteista on eduksesi, muttei välttämätön. Toivomme sinulta kokemusta ja osaamista nykyaikaisesta tavasta hoitaa taloushallintoa. Työntekijänä olet sosiaalisesti taitava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työssäsi hallitset hyvin kokonaisuuksia, olet yhteistyökykyinen ja verkostoituva. Olet tottunut hallinnoimaan useita asioita saman aikaisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Työotteeltasi olet rauhallinen, innostava ja kehittävä sekä sinulla on Hands on -asenne työtä kohtaan.
Tarjoamme sinulle paikan kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa saat vastuuta ja pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön kykyjesi mukaan. Saat vastuullesi osakeyhtiön koko taloushallinnon kokonaisuuden ja kehittämisen. Lisäksi tarjoamme työllesi hyvän perehdytyksen sekä ajanmukaiset työvälineet työtehtävän hoitamiseen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 040 5233 070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1501681
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nivala, Pohjois-Pohjanmaa