(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö / Nanocomp Ltd Oy (suorarekrytointi)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

 

Nanocomp Ltd Oy on kansainvälisesti toimiva korkean teknologian yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus mikro- ja nano-optiikasta. Nykyisellään yritys on keskittynyt optisten muovikomponenttien massavalmistukseen hyödyntäen rullapainoteknologiaa. 

 

Haemme nyt Nanocompille TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

 

Talouspäällikkönä vastaat yhtiön ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta, toimit ulkoistetun kirjanpitopalvelun ja laskunkäsittelyn yhteyshenkilönä, valmistelet ja tarkastat tuloslaskennat ja taseet, vastaat budjettien ja ennusteiden teosta ja ymmärrät tilinpäätöksen lainalaisuudet. Lisäksi tehtävänäsi on valvoa ulkomaisten tytäryhtiöiden rahaliikennettä ja ylläpidät kassavirtalaskentaa.

Tehtävässä arvostamme kertynyttä talousosaamista (vähintään 3-5v.), kokemusta teollisesta työympäristöstä ja määrätietoista asennetta. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja olet päätöksentekokykyinen. Lisäksi englannin kielen kirjallinen ja suullinen taitosi on sujuvaa.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisesti kasvavassa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.2. mennessä kotisivuillamme www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja liitä hakemukseen ansioluettelosi. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.  

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointipäällikkö Piia Sallinen p. 044 385 4280 / piia.sallinen@rtkpalvelu.fi.

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä - nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.