(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö / N-Clean Oy, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020


Talousjohtajamme siirtyessä uusien haasteiden pariin etsimme johtoryhmämme jäseneksi ammattitaitoista ja liiketoimintalähtöistä

Talouspäällikköä

N-Clean Oy:n talouspäällikkönä toimit läheisessä yhteistyössä toimitusjohtajan ja johtoryhmän kanssa vastaten talousprosesseista sekä niiden kehittämisestä. Olet taloushallinnon tiimimme esimies. Raportoit toimitusjohtajalle ja myös sujuvasti ruotsin kielellä emoyhtiömme talousjohtajalle Ruotsiin. Talouspäällikkönä paneudut erityisesti sisäisen laskennan tehtäviin ja vastaat toiminnanohjausjärjestelmästä pääkäyttäjän roolissa. Haemme taloushallinnon osaajaa, jonka tehtäviin kuuluvat myös budjetointi, rahoitussuunnittelu sekä kustannusseurantaan liittyvät tehtävät. Talouspäällikkönä vastaat myös kuukausittaisesta talousraportoinnista johtoryhmälle ja hallitukselle, sekä Ruotsin emoyhtiölle.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja useamman vuoden monipuolinen työkokemus itsenäisistä taloushallinnon tehtävistä. Hallitset laaja-alaisesti taloushallinnon ja talousprosessien eri osa-alueet, konserniraportoinnin ja kykenet ajattelemaan liiketoimintalähtöisesti. Kokemus palvelualan taloushallinnon tehtävistä on sinulle eduksi. Olet joustava ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolle analyysien tekeminen on luontevaa.

Tarjoamme kiinnostavan ja vaihtelevan työn kehittyvässä työyhteisössä, jossa arvoista johdetut toimintaohjeet ja tavoitteet auttavat kulkemaan kohti yrityksen yhteisiä päämääriä. Lisäksi annamme osaavan ja kokeneen organisaation tuen kaikilla osa-alueilla. Me onnistumme työssämme!

Lisätietoja tehtävästä antavat N-Clean Oy:n talousjohtaja Suvi Kuusisto 22.5. klo 9–11 sekä 27.5. klo 14:30–16 puh. 040 357 8330 sekä MPS-Yhtiöiden toimitusjohtaja Elina Koskela 25.5. klo 9–11 sekä 1.6. klo 9–11 puh. 040 192 6466. Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 4.6.2020 mennessä hakupainikkeen kautta.

N-Clean Oy on Suomessa vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyhtiö. Tytäryhtiö N-Clean Ab on toiminut Ruotsissa vuodesta 2011 lähtien. Yhtiön enemmistön omistaa ruotsalainen perheyhtiö MIAB Ab, sekä vähemmistöosakkaina toimivat yhtiön perustajat Rauno ja Helena Nurmi.

Yhtiön perustajilla ja omistajilla on yli 30 vuoden kokemus ulkoistetuista siivouspalveluista. Yhtiö on erikoistunut majoitustilojen, laivojen ja toimitilojen siivoukseen. Yhtiö huolehtii vuosittain esimerkiksi 1,6 miljoonan hotellihuoneen siivouksesta. Yhtiön asiakkaina on hotelliketjuja, laivayhtiöitä, myymäläketjuja, kauppakeskuksia ja lukuisia muita yritysasiakkaita. Liikevaihto vuonna 2019 oli 38 miljoonaa, ja yhtiö työllistää 1700 henkilöä.