(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö / Kruunuasunnot, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

 

Kruunuasunnot Oy on asuntojen ja asumisen kehittämiseen keskittynyt yritys, jonka emoyhtiö on valtio-omisteinen Governia. Huolehdimme 2.100 asunnon kannasta, joista omistuksessamme on 1.600. Asunnot sijaitsevat 19 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Nykyinen kiinteistökantamme on lähes kokonaan perusparannettu vastaamaan nykyvaatimuksia. Olemme monipuolinen turvallisen asumisen tekijä ja haluamme palveluidemme vastaavan asukkaidemme tarpeisiin. Toimintamme arvopohja nojaa innovatiivisuuteen, luotettavuuteen, vastuullisuuteen ja tehokkuuteen. Olemme vahvistamassa asuntokantaamme kasvukeskuksissa toteutettavalla uudisrakentamisella.

Haemme kehittyvään organisaatioomme vakituiseen työsuhteeseen sinua

Talouspäällikkö

vastaamaan yhtiömme taloushallinnosta ja taloushallinnon kuusihenkisen tiimin päivittäisestä johtamisesta. Toimit hallintojohtajan oikeana kätenä sekä hänen sijaisenaan. Työnkuvasi on monipuolinen ja vastuullesi kuuluvat mm. talouden seuranta, lainanhallinta ja osallistuminen tilinpäätöksen laadintaan. Osallistut kuukausiraportoinnin laatimiseen ja sen kehittämiseen yhteistyössä johdon ja taloushallinnon tiimin kanssa. Olet aktiivinen toimintojen ja järjestelmien kehitystyössä ja valmis tarttumaan toimeen tarvittaessa vaikka sijaistamalla taloustiimin jäseniä.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. KTM, tradenomi) sekä aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja esimiehenä toimimisesta. Sinulle on eduksi kiinteistöliiketoiminnan tuntemus sekä aikaisempi kokemus järjestelmäuudistushankkeesta sekä järjestelmän pääkäyttäjänä toimimisesta. Pystyt analysoimaan tietoa tehokkaasti ja tuottamaan lisäarvoa talouden näkökulmasta. Asennoidut uusiin asioihin positiivisesti ja ratkaisukeskeisesti. Esimiehenä olet innostava ja edistät hyvää yhteishenkeä.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan talouden toimintojen kehittämiseen osaavan tiimin esimiehenä. Meillä on käytössä joustava, liukuva työaika ja hyvät henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Katri Tattari 10.9. klo 13:00–14:00 ja 14.9. klo 9:00–10:00 puh. 020 743 2980 tai MPS-konsultit Heidi Palo 13.9. klo 12–13 puh. 020 746 9628 ja Johanna Korte 14.9. klo 14:00–15:00 puh. 020 746 9455. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 17.9.2018 mennessä. Tehtävään valittavasta henkilöstä tullaan tekemään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.