(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö - Jyväskylä
O.K. Auto Oy Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018
Jyväskylässä pääpaikkaansa pitävä O.K. Auto Oy korostaa toiminnassaan asiakaslähtöisyyttä ja asiakkaan tarpeita. Yrityksen toiminta on alkanut jo vuonna 1964 ja tällä hetkellä myyntipisteitä on kuudessa kaupungissa. Lue lisää yrityksestä osoitteessa https://www.okauto.fi/.
Etsimme nyt O.K. Autolle talouspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jyväskylään. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö solmii työsuhteen suoraan asiakkaan kanssa. Toivottu aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. 

Mitä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on taloushallinnon koulutus sekä useiden vuosien työkokemus taloushallinnon monipuolisista tehtävistä. Omaat kokemusta pääkirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja konsernitilinpäätöksistä. Aikaisempi kokemus taloushallinnon järjestelmäprojekteista on eduksesi, muttei välttämätön. Toivomme sinulta kokemusta ja osaamista nykyaikaisesta tavasta hoitaa taloushallintoa sekä henkilöstöjohtamisesta. Sovit joukkoomme, mikäli olet sosiaalisesti taitava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työssäsi hallitset hyvin kokonaisuuksia, olet yhteistyökykyinen ja verkostoituva. Olet tottunut hallinnoimaan useita asioita saman aikaisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Työotteeltasi olet rauhallinen, innostava, valmentava ja kehittävä. Pärjäät työssäsi tarvittaessa myös englannin kielellä.

Vastuualueenasi ovat 

  • pääkirjanpito, tilinpäätös sekä konsernitilinpäätös
  • oman osaston henkilöstöjohtaminen
  • taloushallinnon kehittäminen

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan varmassa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä laaja-alaisen toimenkuvan monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 11.10. klo 10-11, 12.10. klo 14-15 sekä 17.-19.10. klo 9-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae paikkaa pikaisesti.