(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö Jimm's PC Storelle
Jimm's PC-Store Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Oletko ennakkoluuloton ja aikaansaava talousguru? Kiinnostavatko sinua talouden tunnusluvut ja osaatko katsoa myös niiden taakse? Onko sinulla ERP-osaamista? Mikäli juu, jatka lukemista! Etsimme nimittäin asiakkaallemme Jimm's PC-Storelle talouspäällikköä Turkuun.

Jimm's PC-Store Oy on suomalainen asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa. Yrityksen noutomyymälä sijaitsee Lukkosepänkadulla Turussa. Jimm's PC-Storen Antti tarvitsee nyt luottopakin vierelleen vastaamaan yrityksen taloudesta.

Talouspäällikön työtehtävinä ovat mm. taloudellisen tiedon tuottaminen, liiketoiminnan analysointi ja raportointi, raportointijärjestelmien ylläpitäminen ja kehittäminen, taloudellisten ohjeistusten laatiminen sekä taloudellisena neuvonantajana toimiminen ja johdon päätöksenteon tukeminen. Lisäksi uusi avainhenkilö saa vastuulleen budjettien ja ennusteiden laatimista, nykyhetken ja tulevaisuuden arvioimista, investointien suunnittelua sekä kannattavuuden seuraamista. Talouspäällikkö työskentelee tiiviisti sekä toimitusjohtajan kanssa mm. operatiivisen liiketoiminnan ja strategian linjaamisessa, että osastojen esimiesten kanssa.

Talouspäällikkö tulee myös talossa vastaamaan ERP-järjestelmän kehityksestä, joten eri järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Voit olla taustaltasi kokenut talousalan konkari tai vastavalmistunut osaaja. Emme tartu niinkään kokemusvuosiin, vaan etsimme henkilöä, jolla on luontaista taipumusta ja palavaa halua tutkia lukuja, sekä tukea ja konsultoida liiketoimintaa. Talouspäällikkö tulee työskentelemään matalahierarkisessa, tiiviissä ja osaavassa työyhteisössä, jossa ei pääse karkuun huumorilta. Jimm's PC- Storessa työskennellään rennolla, mutta hyvin kunnianhimoisella otteella. Jimm's PC-Storen porukkaan soveltuu henkilö, joka osaa tarttua tilanteisiin ja ideoihin, ja jolla on kyvykkyyttä kyseenalaistaa, osallistua ja saada hommat maaliin saakka!

Oletko sinä se etsimämme kuuluisa "hyvä tyyppi"? Jimms's PC-Store tarjoaa energisen työyhteisön, mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ja vaikuttamassa. Yrityksessä on katse myös tulevaisuudessa kansainvälisillä markkinoilla, jonka vuoksi tehtävässä tarvitaan sujuvaa englanninkielitaitoa.

Tarjoamme vastuuta osaamisesi mukaan! Hae tehtävää ja astu joukkoomme!

Mikäli jokin juttu jäi askarruttamaan, Kati Baronalla vastaa mielellään kysymyksiisi: Kati Blinnikka-Pullola, puh. 050 370 8435 (parhaiten tavoitettavissa to 19.4. klo 15-16 ja ma 23.4. klo 10-11).