(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö, Hullu Poro, Levi
Hullu Poro

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Oletko tunturissa viihtyvä ja matkailualasta kiinnostunut talouspäällikkö, joka haluaisi työskennellä Levin ytimessä? Tässä olisi paikka sulle!

Hullu Poron liiketoiminta Levillä sisältää 15 erilaista kansainvälisiä makuja ja elämyksiä tarjoavaa ravintolaa, all inclusive teemahotelleja, hotelli-ja hostellitoimintaa sekä VIP/Penthouse majoitusta. Mukaan kuuluvat myös kasvava Tonttulan elämyskylä ohjelmapalveluineen ja Aurora pyramidi majoituksineen. Kokoustarjonta on erilaistettu tuotteistamalla elämyskokouspalveluja hyödyntämällä useita tiloja sekä luonnon ja teknologian tarjoamia uusia mahdollisuuksia. Toisin sanoen talouspäällikkö pääsee hyppäämään monipuolisen- ja monialaisen yrityskokonaisuuden talouden pariin!

Tehtävän kuvaus

Nykyisen talousjohtajan jäädessä perhevapaille, haemme meille kehityshenkistä talouspäällikköä vähintään sijaisuuden ajaksi Leville!

Talouspäällikön työtehtävinä meillä ovat mm. kirjanpito- ja siihen liittyvät tehtävät, tilinpäätökset, taloudellisen tiedon tuottaminen, liiketoiminnan analysointi, seuranta ja raportointi, katelaskelmat ja verotukseen liittyvät asiat. Myös kassaliikenteen sekä kannattavuuden seuraaminen kuuluvat vastuihisi.

Talouspäällikkö työskentelee tiiviisti varatoimitusjohtajan, osastojen esimiesten sekä myynnin kanssa mm. operatiivisen liiketoiminnan ja operatiivisten taloushallinnon vastuiden parissa. Tehtävässä korostuu yrityksen arjen toimivuuden varmistaminen, mutta tehtävä sisältää myös raportoinnin ja ennustettavuuden kehittämistä. Talouspäällikkö toimii myös tiiminsä esimiehenä.

Pieni taloushallinnon tiimimme muodostuu talouspäälliköstä, sekä viidestä palkkahallinnon, kirjanpidon, osto- ja myyntireskontran ammattilaisesta, joten tehtävät voivat hieman vaihdella yrityksen sesonkien, projektien ja tilanteiden mukaisesti. Lähiesimiehenäsi toimii varatoimitusjohtaja Annukka Paksuniemi.

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 31.8.2021 asti ja edellyttää asumista alueella. Osaavalle tekijälle töitä voi olla tarjolla myös sijaisuuden jälkeen.

Edellytykset:

 • usean vuoden kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä
 • vahva kokemus kirjanpidon tehtävistä
 • taloushallinnon kokonaisuuden ymmärrystä ja kiinnostusta talousprosessien kehittämiseen
 • yhtiön sisäisen – että ulkoisen laskennan hallintaa
 • kokemusta tilinpäätöksistä ja kirjapidosta
 • intoa opetella eri alv-kannat
 • Excel-suunnittelu- ja raportointiosaamista
 • pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta, numerotarkkuutta sekä oma-aloitteisuutta
 • ulospäinsuuntautuneisuutta ja hyviä tiimitaitoja
 • sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa

Meillä on käytössä seuraavat järjestelmät, joista kokemus on luonnollisesti iso plussa: Sonet Premium (taloushallinto) , Heeros (ostolaskut) Micros (kassat), sekä Hotellinx Cloud (hotellit).

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Mukavan työyhteisön yhdessä alueen merkittävimmistä ja tunnetuimmista yrityksistä
 • Elämän tunturin kupeessa ja Outdoor-elämän parissa Levillä
 • Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan
 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi
 • Osaavan taloushallinnon tiimin tueksesi

Toivottu aloitusaika mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Jos talouspäällikön vastuu Levin matkailun kasvuyrityksessä sekä aktiivinen elämä tunturissa on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin seniorikonsultti Susanna Pohjanen p. 050-5265446 tai palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, p.050-4131220. etunimi.sukunimi@barona.fi.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja 9.2.2020 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!