(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö (Helsinki)
Liehunen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Liehunen Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva maalaus-, rappaus- ja rakennustöitä tekevä yritys, jonka Yrjö Liehunen perusti toiminimellä vuonna 1950. Yrityksessämme työskentelee vuodenajan mukaan noin 40–60 henkilöä ja yrityksemme liikevaihto on ollut viime vuosina noin 5 - 6 miljoonaa euroa.

Haemme nyt talouspäällikköä vastaamaan yrityksemme monipuolisista talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Punavuoressa.

Tehtävässä vastaat yrityksen ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta kokonaisuudessaan aina kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä kuukausi- ja projektiraportointiin. Vastuullasi on myös yhtiön viranomaisasiat, vakuutukset, rakennusalan työmaailmoitusten laadinta, laskutus sekä muita toimistomme juoksevia asioita. Työskentelet myös yhtiömme henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan parissa yhdessä kollegasi kanssa. Työn kuvaasi on mahdollisuus kehittää ja laajentaa oman osaamisesi mukaan.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Katsomme eduksesi tehtävään soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen rakennusalan yrityksessä. Sovit hyvin työyhteisöömme, jos olet ammattitaitoinen, organisointikykyinen, tarkka ja tottunut itsenäiseen työnkuvaan. Arvostamme vastuuntuntoista ja joustavaa asennetta työhön.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.