(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö Espoon sivistystoimeen
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Espoon sivistystoimen toimialan esikunta tukee toimialan johtoa ja tulosyksiköitä onnistumaan työssään. Etsimme esikunnan johtoryhmään talouspäällikköä.

Talouspäällikkönä vastaat toimialan talouden prosesseista ja niiden kehittämisestä sekä kahdenkymmenen hengen organisaatiosta nopeasti kasvavassa kaupungissa. Vastuullasi on toimialan noin 800 miljoonan euron laajuisen palvelutuotannon talouden suunnittelu ja seuranta sisältäen mm. investoinnit, kustannuslaskennan, johdon raportoinnin, controller-toiminnon, sekä laskennan rakenteiden ja menetelmien kehittämisen. Vastaat myös asiakasmaksujen laskutuksesta ja yhteistyöstä kaupungin keskitettyjen talouspalvelujen kanssa. Esikunnan johtoryhmän jäsenenä osallistut aktiivisesti koko toimialan kehittämiseen.

Tarjoamme hyvät kehittymismahdollisuudet sekä mielenkiintoisen ja haastavan roolin osana eteenpäin katsovaa organisaatiota. Pääset rakentamaan uusia talousohjauksen työkaluja kaupungin ja toimialan projekteissa. Pääset tukemaan tulosyksiköitä toimialan strategian mukaisten tavoitteiden toteuttamisen suunnittelussa ja seurannassa.

Valitut henkilöt kutsutaan videohaastatteluun 11.2. Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään ma 24.2. klo 11-13, ke 26.2. klo 11-13, to 27.2. klo 14-16 .

Työaika: 36 h 45 min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Talouspäällikkönä hallitset laajoja kokonaisuuksia ja varmistat talousjohtamisen ja -hallinnon prosessien laadun. Sinulla on kyky ja halu toimia muutosten keskellä ja olla itse niiden aktiivinen toteuttaja. Tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään talousjohtamisen osaamistasi monipuolisesti.

Arvostat asiantuntijoita ja asiakkaita. Muuttuva ja hektinen toimintaympäristö inspiroi sinua. Olet innostunut oppimaan tuntemaan sivistystoimen toimialaa.

Esikunnan henkilöstö toimii tukena ja asiantuntijakumppanina tulosyksiköille ja johdolle palveluiden tuottamisessa espoolaisille. Vastaamme toimialan digitaalisesta kehittämisestä, lakiasioista ja luottamuselinten valmistelun koordinoinnista, talous- ja henkilöstö- ja tila-asioista, viestinnästä sekä muista toimialan yhteisistä toiminnoista. Rakennamme yhdessä espoolaista sivistystä.