(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö, E.Helaakoski Oy
E.Helaakoski Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
E.Helaakoski Oy on yksi Suomen suurimmista nostopalveluyrityksistä. Yritys tuottaa monipuolisia nostopalveluja luotettavasti 60 vuoden kokemuksella.
E.Helaakoski Oy:n yhteistyökumppaneita ovat teollisuuden ja rakentamisen ammattilaiset sekä yhteisöt ja yksityiset toimijat kaikkialla Suomessa ja Pohjois-Euroopassa.
Yrityksen palveluksessa on yli 100 alan ammattilaista.


Haemme asiakasyrityksellemme E.Helaakoski Oy:lle suorarekrytointina TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Raaheen.

Talouspäällikön työtehtäviin kuuluu vastata yhtiön taloushallinnosta sekä henkilöstöhallinnosta. Talouspäällikkö on vastuussa yhtiön taloushallintoyksiköstä ja vastaa kirjanpito-, rahoitus- vero- ja vakuutusasioista sekä kehittää yhtiön toiminnanohjausjärjestelmiä vastaamaan kasvavan organisaation tarpeita.
Talouspäällikkönä kuulut yhtiön johtoryhmään, raportoit suoraan toimitusjohtajalle sekä olet aktiivisesti mukana myös strategiatyössä.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä halua taloushallinnon toimintojen kehittämiseen. Toivomme hakijalta osaamista toiminnanohjausjärjestelmistä sekä hyvää englannin kielen taitoa, venäjän kieli katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta
HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 0405090658, essi.kalajanniska@go-on.fi ja
Yksikönjohtaja Anna Koskela, 0443700009, anna.koskela@go-on.fi