(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö, Controller, Linnan Kehitys Oy Hämeenlinna
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Linnan Kehitys Oy Hämeenlinnan kaupungin 100%:sesti omistama yhtiö, jonka tavoitteena on
lisätä Hämeenlinnan tunnettuutta ja  taloudellista kasvua.
Tätä tavoitetta toteutamme erilaisina asukas-, osaamis-, sijoittumis- ja tapahtumamarkkinointina.
Vastaamme Hämeenlinna-konsernin identiteetistä ja brändistä.
Haemme aktiivisesti Hämeenlinnaan uusia sijoittuvia yrityksiä lähinnä kotimaan markkinoilta.
Yrityksiä, jotka laajentavat liiketoimintaansa, tekevät yrityskauppoja tai etsivät itselleen toimintaansa paremmin soveltuvan sijainnin.
Haemme Hämeenlinnaan myös aktiivisesti uusia tapahtumia, autamme tapahtumantekijöitä onnistumaan tehtävissään, samoin kuin autamme paikallisia järjestäjiä kehittämään ja kasvattamaan omia tilaisuuksiaan.
Hämeenlinnalaisia yrityksiä autamme kasvamaan ja kehittymään, samoin kuin kehitämme yritysten toimintaedellytyksiä.
Yhtiön tehtävänä on myös auttaa Hämeenlinnan kaupunkiorganisaatiota onnistumaan elinkeinopolitiikassaan, siksi työskentelemme tiiviisti yhtiössä kaupungin eri yksiköiden kanssa ja osallistumme erilaisiin työryhmiin asiantuntijana.
 
Linnan Kiinteistökehitys Oy ( LKK) toimii Linnan Kehityksen kanssa samoissa tiloissa, mutta yhtiöt ovat juridisesti erillisiä. LKK:sta omistaa kaupunki 91% ja Linnan Kehitys 9%.
Yhtiöillä on yhteinen toimitusjohtaja ja Linnan Kehitys myy palvelut LKK:lle, jolla ei ole omaa henkilöstöä.
Yhtiö toimii vapailla markkinoilla ja se omistaa ja kehittää elinkeinokiinteistöjä. Tällä hetkellä yhtiön omistuksessa on n. 32 000 m2 vuokrattavaa tilaa erityyppisissä kiinteistöissä. Kiinteistösalkkuun voidaan ostaa kiinteistöjä tai myydä niitä.
Lisäksi yhtiö kehittää kiinteistöjä niin, että kyseessä voi olla käyttötarkoituksen muutos, saneeraus tai kokonaan uusi kiinteistö. Tavoitteena ei kuitenkaan ole kiinteistökannan kasvattaminen vaan ennemmin uusien hankkeiden kasvattaminen yritystarpeista lähtien.
Tämän lisäksi yritys tarjoaa kaupungin tytäryhtiöille asiantuntijapalveluita rakennuttamiseen ja työmaavalvontaan ja muihin rakennuttamisen asiantuntijatehtäviin.

Työn kuvaus:
  Talousjohtajamme jäätyä eläkkeelle etsimme  talouspäällikköä / controlleria, joka kehittää talous-, henkilöstö-, hallinto- ja ICT-toimintoja.

Toivomme sinulta:
  Edellytämme hakijalta
·  Vahvaa kehittämisotetta työhön
·  Muutaman vuoden kokemusta itsenäisestä työskentelystä taloushallinnossa sekä johdon raportoinnin tehtävissä 
·  Muuntautumiskykyä muuttuvassa toimintaympäristössä
·  Tietojärjestelmien vahvaa osaamista ja niiden kehittämistä
·  Henkilöstöhallinnon ja työlainsäädännön tuntemusta
Eduksi katsomme kokemukset seuraavista: konsernitilinpäätökset, kiinteistötalouden hallinta, kuntasektorin ja hanketoiminnan taloushallinnon ymmärrys, hallitustyöskentelyyn liittyvät rutiinit (hallituksen sihteeri työskentely mahdollista yhtiössä), johdolle tuotettavien analyysien teko.

Tehtäviisi kuuluu:
  Hämeenlinnan kaupungissa on menossa konsernirakenteen selvitystyö, joka saattaa muuttaa kummankin yhtiön tehtäviä, joita saatetaan lisätä tai muuttaa.
Tästä syystä haemme henkilöä alkuun vuokratyövoimana, kunnes rakenne uudistus selviää. Uudella talouspäälliköllä saattaa tulla tehtäviä tähän uudistukseenkin liittyen.
Toimenkuva on siis monipuolinen ja siihen tekijä pystyy myös omalla toiminnallaan vaikuttamaan.

Tarjoamme sinulle:
  Työ on alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Lähetä hakemus palkkatoiveineen Adeccon sivujen kautta www.adecco.fi.  Lisätietoja antaa asiakkuuspäällikkö Salla Helminen salla.helminen@adecco.fi / 040 451 3518.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Salla Helminen .

Asiakkaan tehtävänimike:  Talouspäällikkö


Sijainti:  Hämeenlinna


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Salla Helminen


Toimipaikka:  Hämeenlinna