(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö, Business Partner
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haemme kokenutta talouspäällikköä vahvaksi liiketoimintakumppaniksi ja toiminnan kehittäjäksi pääkonttorillemme Helsingin Sörnäisiin.

Keskeisenä tehtävänäsi on liiketoiminnan tukeminen tuomalla lisäarvoa toiminnan suunnitteluun, päätöksentekoon ja johtamiseen sekä talousfunktion jatkuva kehittäminen. Tuet liiketoimintayksiköitämme operatiivisten ja strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Johdat taloustiimiä arjen tekemiseen osallistuen. Työskentelet koko maayhtiön taloudellisen raportoinnin, ennustamisen, budjetoinnin sekä ulkoisen laskennan parissa. Kansainvälinen konserniyhteistyö talouden eri osa-alueilla on olennainen osa tehtävääsi.

Sinulle muodostuu kokonaiskäsitys liiketoimintojemme taloudesta ja vahvan osaamisesi ansiosta olet mukana kehittämässä talouden prosesseja yhdessä tiimiesi kanssa. Työhösi kuuluu myös raportoinnin ja tietojärjestelmien kehitystä. Lisäksi huolehdit ulkoisen laskennan, konserniraportoinnin ja tilintarkastusyhteistyön onnistumisesta. Toimit business controlling ja finance -tiimien esimiehenä ja raportoit maayhtiön talousjohtajalle.

Sinulla on useamman vuoden työkokemus liiketoimintalähtöisestä talouden tehtävästä sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Hallitset talouden laajan tehtäväkentän suvereenisti. Olet aikaansaava, analyyttinen, vastuuta kantava ja yhteistyökykyinen talouden ammattilainen. Arvostamme halua kehittyä yhdessä tiimin kanssa, kykyä hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia, erinomaisia tietojärjestelmätaitoja sekä kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Aktiivinen ja tehokas työote ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Esimiehenä olet keskusteleva, kannustava sekä tavoitteet ja odotukset selkeästi viestivä kehittäjä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Henkilöstömme ja osaamisemme ovat yrityksemme sydän, joka sykkii yhteiseen tahtiin. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.11.2019 osoitteessa www.hrsadvisors.fi