(Poistunut julkaisusta)

Talousosaaja vakituiseen työsuhteeseen
Sanasto – kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö Sanasto etsii monitaitoista ja myyntihenkistä talousosaajaa. Työskentelet osana viiden hengen tilitys- ja asiakaspalvelutiimiä. Tiimi vastaa siitä, että tekijänoikeuskorvaukset tilitetään kirjallisuuden tekijöille tehokkaasti. 

Tekijänoikeuskorvaukset muodostavat luovan työn tekijän palkan. Sanasto tilittää kirjallisuuden tekijöille korvauksia mm. kirjastolainaamisesta. Viime vuonna tilitimme tekijänoikeuskorvauksia yli 9,5 miljoonaa euroa.

Työssäsi vastaat osaltasi korvausten keräämisestä ja tilittämisestä tekijöille sekä hoidat muita taloushallinnon tehtäviä. Teet myös asiakashankintaa: toivomme, että olet myyntihenkinen ja rohkea tarttumaan toimeen! Nimikkeesi on tilityssuunnittelija ja toimit työparina toisen tilityssuunnittelijan kanssa.

Työpaikkana Sanasto tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan monenlaisiin kehitysprojekteihin. Lähivuosina panostamme tilastoinnin ja raportoinnin kehittämiseen, joten jos sinulla on tietokantaosaamista ja data-analyysitaitoja, ne luetaan eduksesi.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • olet taloushallinnon vahva osaaja ja käytät sujuvasti erilaisia tietojärjestelmiä
  • olet myyntihenkinen: asiakashankinta sujuu sinulta luonnostaan
  • olet huolellinen, tarkka, analyyttinen ja oma-aloitteinen
  • sinulla on tehtävään sopiva koulutus (esimerkiksi tradenomi) sekä vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • suhtaudut intohimoisesti Excelin pyörittelyyn

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä järjestötalouden ammattilaisena. Tervetuloa rentoon työyhteisöön, jossa yhteishenkeen ja hyvinvointiin panostetaan. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 8.3.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pentti.nieminen(a)sanasto.fi.

Lisätietoja:
Pentti Nieminen, Sanaston tilityspäällikkö, +358 50 544 8793, pentti.nieminen(at)sanasto.fi.
Soittoajat: to 20.2. klo 12–14 ja pe 28.2. klo 12–14.