Talousohjaus- ja raportointijärjestelmien konsultti, kokoaikainen, Clausion Oy, Espoo
Clausion Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2021
Oletko positiivinen, pitkäjänteinen ja oma-aloitteinen tekijä? Arvostatko mahdollisuutta oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä taloushallintosovelluksien asiantuntijaksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Talousohjaus- ja raportointijärjestelmien konsultti!

Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Clausion Oy:lle, taloushallinnon järjestelmäkonsultoinnista kiinnostunutta tekijää vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Clausionille. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan viimeistään elokuun alussa 2021.
  
Talousohjaus- ja raportointijärjestelmien konsultin tehtävässä toimit Clausion Cloud Solutions -tuoteperheen sovellusten asiantuntijana yrityksen tarjoamien budjetoinnin, ennustamisen, raportoinnin ja konsernitilinpäätöksen ratkaisujen parissa. Toimenkuvassasi työskentelet aktiivisesti asiakkaiden kanssa ja pääset osallistumaan heidän taloushallinnon prosessien kehittämiseen. Työssäsi toimit projektipäällikön vetämän projektiryhmän oman osaamisalueesi asiantuntijana. Ideaali tausta tehtävään on yhdistelmä taloushallinnon ja tekniikan osaamista. Työkokemus esimerkiksi controllerin (business, financial, junior tai assistant) tehtävistä luo erinomaisen pohjan tehtävään.

Tässä roolissa pääset tutustumaan suurten suomalaisten yritysten ja julkisyhteisöjen toimintaan ja tulet toimimaan aktiivisesti suurten ja keskisuurten yritysten ja organisaatioiden taloushallinnon henkilöstön kanssa. Etätapaamisten lisäksi tulet toisinaan työskentelemään asiakkaiden tiloissa pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta mahdollisesti myös muualla Suomessa, tai halutessasi jopa pohjoismaissa.

Asiakasyritys
Clausion Oy on itsenäinen ja kokenut kasvuyritys, joka tarjoaa pilvipalveluihin pohjautuvia talousohjausratkaisuja ja -palveluita helpottamaan asiakkaidensa jokapäiväistä toimintaa. Clausionin työyhteisössä on lähes 100 talous- ja ohjelmistoalan ammattilaisia, jotka toimivat tuotekehityksen, konsultoinnin, asiakastuen sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Clausionilla on laaja suurten ja keskisuurten yritysten sekä julkisyhteisöjen asiakaskunta, johon kuuluu Suomen suurimman eläkevakuutusyhtiöt, pankit, kaupungit, kunnat sekä kuntien palvelukeskukset ja lukuisia kansainvälisesti toimivia pörssiyrityksiä ja yksityisiä yrityksiä toimialasta riippumatta.

Clausionin tarjoamat ratkaisut ja palvelut sisältävät mm. konsernilaskennan, liiketoiminnan suunnittelun, budjetoinnin, ennustamisen ja raportoinnin ohjelmistoja sekä konsultointi- ja koulutuspalveluita. Clausionin missiona on tarjota numeroita, joihin yritykset voivat luottaa ja pohjata päätöksensä. Lue lisää täältä: https://www.clausion.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Ratkaisujen toimittaminen ja sovittaminen yksittäisten asiakkaiden tarpeiden mukaisesti (talouden raportointi, budjetointi ja ennustaminen sekä muu talouden suunnittelu)
 • Integraatioiden rakentaminen ja sovellusten konfigurointi
 • Raporttien ja syöttöpohjien rakentaminen

Odotamme sinulta
 • Hyvää taloushallinnon ymmärrystä koulutuksesi kautta (esimerkiksi kauppatieteet tai liiketalouden tradenomi)
 • Olet päässyt työskentelemään budjetoinnin ja ennustamisen parissa
 • Sujuvia tietoteknisiä valmiuksia ja intoa oppia lisää (esim. SQL-kieli, skriptaus)
 • Hyviä Excel -taitoja
 • Reipasta, aktiivista ja itsenäistä työotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsin kielen taito on eduksesi)
 • Eduksi katsomme kokemuksen Microsoft Azure -pilvipalveluista ja sen toiminnallisuuksista ja/tai kokemuksen Microsoft SQL Server Integration Services:sta.

Tarjoamme sinulle
 • Hyvän perehdytyksen – saat Lead Solution Consultantin vankan tuen ensimmäisten 6kk-12kk ajaksi
 • Mahdollisuuden lounas- ja kulttuuri/liikuntaetuun
 • Erinomaisen toimistotilan Leppävaaran Panorama Towerin 12. kerroksen maisemissa hyvien kulkuyhteyksien varrella
 • Laajan työterveyshuollon
 • Kehittymismahdollisuudet edetä itsenäiseksi asiantuntijaksi

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.6.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan viimeistään elokuun alussa 2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Clevryn Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@clevry.com). Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.
Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen serfioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot