(Poistunut julkaisusta)

Talousneuvoja, Aikuissosiaalityö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Espoon aikuissosiaalityössä on avoinna talousneuvojan virka alkaen 17.2.20 tai sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee Perkkaalla osoitteessa Komentajankatu 5, Leppävaara.

Virka sijoittuu sosiaalisen luototuksen tiimiin, johon kuuluu kaksi talousneuvojaa. Lähiesimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Toimialueena on koko Espoo. Hallinnollisesti sosiaalinen luototus kuuluu Leppävaaraan yli 30-vuotiaiden asiakkaiden tiimiin. Tiimissä työkavereina työskentelee sosiaalisen luototuksen lisäksi kolme sosiaalityöntekijää, päivystävä sosiaalityöntekijä, kolme sosiaaliohjaajaa, yksi sosiaalisen kuntoutuksen sosiaaliohjaaja ja kaksi etuuskäsittelijää.

Talousneuvojan tehtävänä on Espoon kaupungin myöntämien sosiaalisten luottojen päätösten valmistelu, sopimusten laadinta, lainaehtojen muutokset ja saatavien valvonta. Suurin osa luotoista myönnetään asiakkaan aikaisempien velkojen järjestelyyn.

Talousneuvojan tehtäviin kuuluu erityisesti asiakkaiden neuvonta ja avustaminen ylivelkaantumiseen liittyvissä kysymyksissä. Neuvonta on suurelta osin asiakkaiden neuvontaa henkilökohtaisilla tapaamisilla.

Tarjoamme sinulle mukavan tiimin, jossa työntekijät ovat osaavia ja avuliaita. Lupaamme perehdyttää tehtävään, jotta pääset hyvin uuden työsi alkuun.

Haastattelut järjestetään torstaina 6.2. ja perjantaina 7.2.

Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö

Työaika 36 h 45 min / viikko

Sopimusala KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään velkajärjestelyalan tuntemusta ja englannin kielen taitoa. Henkilökohtaisissa ominaisuuksissa korostuu asiakaspalveluhenkisyys ja yhteistyökykyisyys. Valittavan henkilön tulee hallita suuria asiakokonaisuuksia ja kyetä itsenäiseen ja tarkkaan työskentelyyn.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta talousneuvojan työstä, kokemusta pankki- ja/tai perintäsektorilta, kokemusta henkilökohtaisesta neuvonnasta sekä vaikeissa elämäntilanteissa olevien henkilöiden kohtaamisesta. Myös sosiaalilainsäädännön tuntemus pääpiirteissään on eduksi.

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot